Олена В

Jil Sander Sun

Jil Sander Sun
Jil Sander Sun

Історія почалася в далекому 1993 році,коли у мене з'явилися перші каталоги Jil Sander.

Особливо закарбувався в пам'яті каталог парфумів...це була дійсно естетична насолода для дівчинки,яка народилася в 80-х) Всі сторінки каталога були пронизані сонцем. Пляжі,море,мокрий пісок,бархани,сонце ....і оголені русяві дівчата. І...парфум моєї мрії: Sun. В дитинстві мріяла, а потім забула.

Минулого тижня зненацька про нього згадала. І зразу ж замовила.

Чому б не "закрити гештальт"?

Jil Sander Sun

Про аромат!

Аромат 1989 року.

Парфюмер Pierre Bourdon.

Початкова нота:бергамот, палісандр, листочки чорної смородини, фруктові ноти, квіти апельсинового дерева

Нота серця:гвоздика, конвалія, троянда, orris root, геліотроп, ілінг-іланг

кінцева нота:пачулі, сандалове дерево, ваніль, стиракс, бурштин, мускус, боби тонка, бензоїн

Тип ароматуСхідні, Квіткові

Перше що мене здивувало,так це довгий список інгредієнтів. Але я вже прочитала його потім,після замовлення. Бо мріяла якнайшвидше отримати"дитячу мрію".

Але саме цей дивний і великий список робить його таким багатогранним і по-різному розкриваючимся.

Ну що я відчула в перший пшик?Пронизливий іланг-іланг з аромалампи. І це мене засмутило. І навело на думку,що щось не так. Не може аромат-класика так жахливо звучати.Його б давно зняли з продажів.

Тоді я виждала час (верніше день) і зробила пів пшику. І все стало на свої місця.

Після того як "жирний" іланг-іланг усаджується (це перші хвилини) ,починається справжня краса. З'являється аромат вершковості, такий маслянистий і солодкуватий,трохи медовий,пряний,аромат уходової косметики. Чи вершкового крему для тіла. І якісь ненав'язливі квіти. Він гарний стає. Запах доглянутої шкіри, домашнього затишку. Дуже сонячний аромат. Шлейф і звучання довге. Біля тіла звучить як вуаль із тепла і комфорту.

Коли носити: хтось писав що на пляж. А як на мене,можно і на пляж, і вдома. І будь-куди, під настрій. Шлейф не дратує,бо сильні лише початкові ноти в нього. Я б не назвала його святковим ароматом. Він повсякденний, такий домашній, рідний. Він гарний осінню. Дарує сонце.

На сайтах різних писали,що це запах мами. До речі, моїй мамі дуже він сподобався, і у моєї тьоті він фаворит з лінійки Jil Sander. У мене не було в арсеналі подібних ароматі. Він ні з чим не схожий.

Без затеста не рекомендую. Краще почати з пробника (а не так як я). І якщо відчуєте правильні акорди і дасте йому шанс,то він займе почесне місце на поличці. У мене вже зайняв!!!

Вважаю свій "гештальт закритим".

Дякую за увагу!