Анастасія

Olaplex 9 - а чи так воно нам треба?

Olaplex 9 - а чи так воно нам треба?

Слава Україні!

Сьогодні хочу вам розказати про продукт, який є прикладом того, що етикетка далеко не завжди каже правду.

Сиворотка Olaplex 9 - прозора, липка сиворотка, зі слабким специфічним запахом.

З її використанням виробник обіцяє нам низку класних особливостей, такі як:

- захищає пасма від високих температур (до 232℃) - ну я би не надіялась на цю сиворотку як термозахист для плойки. Для фену - може бути але плойку не потяне;
- надає антистатичного ефекту - на моєму пористому волоссі - так, статики з сивороткою менше ніж зазвичайж
- згладжує пасма та усуває пухнастість і в’юнкість після вирівнювання - в вас в принципі не буде пухнастості і в'юнкості після вирівнювання, сиворотка тут ні до чого;
- надає природного здорового сяйва - спірна заява, на мені через раз;
- формула без силікону, формальдегідів, парабенів, сульфатів - а от щодо силіконів - не правда :)
- є на 100% веганським засобом;
- підходить для всіх типів волосся;
- варто наносити на вологі пасма - А ось це сууупер важливий пункт так само як і те, що цей продукт є суто засобом лдя укладки.

Якщо сиворотку нанести на вологе волосся і просто дати висохнути - в вас буде солома на голові бо така специфіка сього продукту. Те саме станеться якщо сиворотку нанести на сухе волосся - краще не пробуйте.

Тепер якщо коротко - даний продукт не буде живити волосся бо там просто нема живильних компонентів. Там є відомий запатентований компонент від Olaplex для відновлення зв'язків волосся, проте я не можу точно оцінити наскільки він дієвий або не дієвий в конкретно цьому продукті. Ця сиворотка чудово спрацює для розгладження волосся при укладці і дасть помірний термозахист, волосся після укладки буде трохи сильніше блистіти і все.

Я свою банку використала відсотків на 20- може 25, і тепер вона просто стоїть і в мене майже не тянеться до неї рука, бо за такі гроші я очікувала чогось більшого. На момент покупки в мене було пошкоджене волосся і я очікувала заявленого на етикетці живлення, але тут моє любиме слово на три букви - уви :)

Olaplex 9 - а чи так воно нам треба?