Анастасія

Крем для пошкодженого волосся L'oreal

Крем для пошкодженого волосся L'oreal

Слава Україні!

Хочу поділитися з вами своїми враженнями на досить бюджетний, але достойний продукт для сухого/пошкодженого/понівеченого волосся від супер відомого бренду L'oreal Paris.

Хоча цей крем заявлено як продукт для укладки на фен, в мене волосся з цим кремом досить добре себе почувало після природньої сушки.

Проте з феном продукт на моєму пористому волоссі таки творив дива - суха пакля перетворювалась на мяке, бличкуче полотно. Тут мабуть свою справу зробили і складники, і помірна температура фену.

Склад як на мене досить хороший, там можна знайти трішки силіконів (які дають термозахост), трохи олій а також протеїни - завждяки ним волосся живитися і почуває себе краще.

Я наношу даний крем на вологе волосся за 2-3 хвилинки після незмивного кондиціонеру, після чого тримаю ще хвилин 20-30 щоб волосся само підсохло і тоді вже укладаю на браш. Температура фену завжди середня, так волосся зазнає мінімальних травм.

Як засіб для укладки і живлення паралельно купила Olaplex 9 - нажаль він і поруч не стоїть з цією бюджетною знахідкою. Ця банка крему від L'oreal в мене вже, доречі, десь 5 точно, і я думаю не остання :)

Крем для пошкодженого волосся L'oreal