Shelly

Це просто кайф для твоєї шкіри!

Це просто кайф для твоєї шкіри!

Очищення – перший крок на шляху до ідеальної шкіри рук та ніг. Для того, щоб шкіра була гладенькою та зволоженою, а процедура манікюру або педикюру - легкою, не обійтися без допомоги ефективних косметичних продуктів та різноманітних процедур. Тому експерти бренду Shelly розробили скраби з відлущуючим та відновлюючим ефектом, які при контакті з водою перетворюється в ніжну кремову текстуру. Мікрочастинки цукру виступають у ролі натурального ексфоліанту. Вони м'яко відлущують ороговілі клітини епідермісу, розгладжують його поверхню, активізують мікроциркуляцію крові.

Крем-скраб для рук та ніг з алантоїном, екстрактом равлика та олією карітеФормула косметичного засобу з алантоїном стимулює процеси регенерації шкіри рук та ніг, сприяє прискореному загоєнню. Екстракт равлика живить суху та подразнену шкіру, стимулює вироблення колагену та еластину, усуває лущення. Олія каріте (ши) сприяє зволоженню, пом’якшує шкіру, підвищує її пружність.

Екстракт водоростей сприяє загоєнню мікротріщин, підвищенню тонусу епідермісу, покращує регенерацію шкіри. Олія аргани знімає запалення та має відновлювальну дію.

Скраби мають неймовірний аромат! Ти обов'язково повинна спробувати!

Shelly
40
Підписники
0