Туш для вій, яку я готова повторити
Надстійка помічниця)
Моє знайомство з тушшю L'Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture пройшло більше ніж вдало.
У мене звичайні прямі вії. Від будь-якої туші я хочу тонкого нанесення, стійкості та легкого демакіяжу. Всі ці якості втілила у собі туш Volume Million Lashes So Couture.
Щіточка для мене дуже зручна. Я люблю короткі полімерні щетинки. Щіточкою туші Лореаль зручно профарбовувати коріння. Для мене це важливо, бо біля кореня мої вії світлі, мов у альбіноса) Щетинки короткі, не торкаються шкіри повік, тож фарбуюсь без сліз та подразнень.
Доречі, в світі не існує туші, якою б я не заляпалась. Але ця туш дає мінімум плям на повіках.
Формула мені теж сподобалась - кремова, пластична. Не рідка, і не надто густа. Легко лягає на вії і за кілька хвилин дає стійку, але пластичну оболонку. Для не професіонала достатньо часу, щоб нафарбувати око. Туш має цікавий аромат - хімічно-квітковий. Мені довподоби, очі на нього не реагують.
Перше нанесення - дуже тонке, елегантне. Ідеально для легкого макіяжу на день. Другий шар робить мої вії значно помітнішими, яскраво-чорними. Колір достатньо яскравий, глибокий чорний.
Найголовніша перевага фіолетової туші Лореаль для мене - надзвичайна стійкість. Туш витримує туман, спеку та почісування повік, коли я забуваю, що нафарбована) Туш не осипається з нижніх повік і не дає відбитків зверху. У мене є нависання повіка, тож стіка формула для мене в пріоритеті.
Демакіяж - теплою водою, коли туш соло. Розводів на шкірі не залишається. Якщо є підводка, тіні на базі, консилер, то стійкі продукти треба розчиняти. Тоді я користуюся гідрофільним маслом.
Щиро рекомендую, продукт і справді хороший)
🌸Поглядом на фото візуалізую собі і вам світле щасливе майбутнє 🌸
Коментарі (0)