MAXIMOVA🌷

Целюліт - бай-бай!

Целюліт - бай-бай!

Як приємно починати ранок в очікуванні кур’єра мейкапу! А сьогодні двійчі приємніше - бо коробка подарункова🥰 Дякую клубу за можливість переживати такі приємні емоції.

JOKO BLEND

З брендом я знайома, купувала колись їх гідрофільну олію та робила гідрогелеву маску для обличчя (відгук на неї тут https://club.makeup.com.ua/post/18525/ ) і залишилась дуже задоволена. Тому коли побачила, що в боксику буде антицилюлітний комплекс саме цього виробника була приємно вражена.

Отримавши коробку одразу відчула її солідну вагу, одразу стало зрозуміло, що баночки великі😊Всередині я побачила:

  • Антицелюлітний скраб для тіла з охолоджуючим ефектом
  • Сироватка для антицелюлітного бандажного обгортання з охолоджуючим ефектом
  • Антицелюлітне бандажне обгортання з охолоджувальним ефектом
  • Інтенсивний антицелюлітний крем з охолоджуючим ефектом
  • Штани для обгортання

Скажу чесно, багато засобів для мене нові, я про антицилюлітне бандаже обгортання навіть не знала🙈 і тільки в одної блогерки чула про холодне обгортання, і у неї ж побачила спеціальні для цієї процедури штани😅

Целюліт - бай-бай!
Целюліт - бай-бай!

Дизайн пакування: голуба характерна кольорова гамма холодної теми, на коробочках і баночках багато інформації. Є текстові пояснення та приклади використання в картинках👌 терміни придатності прекрасні!

Аромат: знову ж таки, він підкреслює холодну лінійку продуктів - це запах ментолової жувачки із нотками чоловічого свіжого одеколону

Я чудовий кандидат для тестування таких продуктів. Хоч і худа, та через неідеальне харчування та відсутність спорту маю апельсинову кірку на ногах. Якщо ви знаєте, целюліт поділяють на стадії, думаю у мене друга - можна побачити легку бугристість шкіри, яка більш виражена при м'язовій напрузі. Не вважаю це чимось страшним та незаконним, для жінок це взагалі норма.

Я звичайно доглядаю за собою, не хочу перетинати якусь межу, з якої мені буде важко повернутись до задовільного стану. Тому з задоволенням буду тестувати нові продукти від JOKO BLEND. Дякую за можливість спробувати нові засоби!