Анастасія

Спрей- кондиціонер для волосся L'oreal 10в1

Спрей- кондиціонер для волосся L'oreal 10в1

Слава Україні!

Цю пшикалку для волосся я купила собу у Польщі не за довго до того, як вона почала продаватись на мейкапі. З приємного те, що продукт досить добрий і я ним з радістю користуюсь, з прикрого - взяти на мейкапі вийшло би вдвічі дешевше. Хтось ще думає що у Польщі все дешевше ?:)

Після миття голови, на підсушене рушником волосся я ЗАВЖДИ наношу незмивний кондиціонер. Цей продукт гарно закриває вологу в волоссі, і воно після висихання почуває себе набагато краще.

Зазвичай беру іншу лореалівську незимачку - такий двофазний, оранжевий, бо мені він просто супер добре підходить, ну німи для мене Лореаль його сиділи і розробляли.

Цей взяла в якості експерименту і тішусь що експеримент вдалий, мені в принципі дуже подобається лореалівський догляд за волоссям.

Сам кондиціонер досить густий і жирненький, адже вже на третьому місці в його складі є кокосова олія. В його складі також є інші олії, які класно живлять і наповнюють сухе/пошкоджене/тьмяне волосся. Я його беру після серій укладок на фен, коли треба щось з "важкої артилерії" і на всю голову роблю десь 15 пшиків, після чого розчісую волосся чимось типу Tangle teezer щоб продукт рівномірно розподілився.

За рахунок щільної консистенції продукту на волосся треба наносити не багато, банка зі мною на довго і це звісно тішить.

Я думаю ця штука не підійде людям, в яких прямий тип волосся або тонке волосся, бо є ризик того що продукт виявиться заважким і волосся буде як сосульки.