Анастасія

Elseve Wonder Water

Elseve Wonder Water

Слава Україні!

Всі ми добре знаємо про так звані водички для ламінування волося, аже вони зараз стали досить популярні. Я памятаю ще давно, коли тільки філери від Ладор пропонували нам таку категорію продукту, я теж купувала собі ті маленькі сині "пробірки", дивувалась як то так що водичка+вода= кремова маска, і дуже тішилась кожеш раз коли бачила цю хімічну реакцію :)

Я дуже люблю L'oreal, я користуюсь їх продукцією вже реально довго, і я бачу як один той самий продукт за роки міняється в кращу сторону, формули дійсно вдосконалюються.

І коли я побачила що нам "завезли" цю водичку до волосся, я майже одразу її купила і почала тестити. Тестила, доречі, не довго, бо мені ця штука не підходить.

При нанесенні цієї штуки відчувається виділення тепла на вологому волоссі, про що виробник нас попереджає і це є нормальна реакція. Сам продукт по ідеї має пом'якшувати волосся, але мені він його навпаки висушує навіть якщо я перед тим робила маску. І нажаль ситуація не мінялась з подальним використанням, я десь 4 рази брала цю водичку, всі 4 в мене був поганий результат і я зрозуміла що цей продукт не для мене.

Коротко про моє волосся - темне, не фарбоване, схильше до сухості при жирному типі шкіри голові, в'юнке.

В мене вже в кладовці є коробка, яку я називаю "косметична могила", де в мене лежать інші не робочі продукти, і ця баночка до них приєднається.