lyuba_belllaaa

Перед сном: косметика, що супроводжує мене до сну і зустрічає зранку.

Час перед сном для мене особливий - адже бувають такі дні, коли звернути увагу на свій стан або потурбуватись про себе не вдається.

Тому, те, що тримаю біля ліжка націлено на турботу про себе, свій емоційний стан та шкіру. Саме те, що потрібно для того, щоб лишити день позаду і гарно відпочити.

Перше - це книжки і записники. Для чого мені записник? Я маю тривожний склад розуму, і якщо знаю що мала насичений день - мені важливо зробити нотатки про те, яким був день, про що думала (або не мала часу обдумати), і як почуваюсь. Без цього мій мозок може увімкнути платівку обдумування на кілька годин. А з часом розумієш, що найкраща косметика - це 8-9 годинний сон 😀

Крем для рук, трішки догляду і аромати - це те, що я хочу наносити перед сном.

Отже, почнемо з догляду.

Тримаю зверху баттер для тіла Jerden incognito White Cedar.

Здається, його зняли з виробництва - бо знайти онлайн не можу. Що ж, невелика втрата. Баттер лишався на моїй шкірі плівкою, не особливо зволожував - лише пом'якшував шкіру. І ще мав дуже навязливий солодкавий йодний запах - нагадував мені бакару (цей парфум для моїх рецепторів просто невиносимий). До речі, закінчила я його приблизно за 1 місяць, досить неекономічний засіб.

Apivita Wine Elixir Wrinkle And Firmness Lift Cream Light Texture - моя остання косметична покупка. Привезла його з Криту, як сувенір - і поки враження дуже класні. Крем досить щільний (недвлячись на легку структуру, бо є і насиченіша версія). Гарно зволожує і вирівнює шкіру. Дуже економічний і має приємний запах. А ще, ця червона скляна банка мене просто заворожує. Готую детальніший відгук на нього.

Наступний крем - це Averac Focus Caviar+. Це вау продукт!

Моя шкіра з ознаками старіння, зневоднена. Крем дуже густий, це швидше навіть баттер. Склад - казка, багато масел, рослинних екстрактів. Для обличчя він мені поки заважкий - використовую міні горошинку кілька раз на тиждень. А от для шиї - це просто знахідка! Проводжу за компом 12-16 годин на добу зі скрючною шиєю, тому для профілвктики кілець венери потрібно щось потужно-підтягуюче. За 2 місяці цей крем проявив себе дуже гарно і тримає мою шкіру шиї у гарному тонусі. До того, ж він дуже економний - використано за 2 місяці пів банки. Купуватиму ще!

Сироватка Phytorelax Laboratories Bio Concentrated Active Facial Serum. Не надто зволожує, скочується, якщо наношу більше горошинки і конфліктує з СПФ. До того ж, піпетка розвалилась за 1 місяць використання 🙈 і зараз я його виливаюз флакону - бо вона не дістає до продукту на дні. Знаю, що цей продукт має гарні відгуки - але мені зовсім не зайшов. Використовую зранку, як повідник для мікротоків і рахую дні, коли він закінчиться.

Ще маю якийсь no name бвльзам для губ з Оману. Єдине, що розумію з упаковки це те, що він з екстрактом троянди. Продукт пахне чимось нафтоподібним (може, це парафінова олія?) і його просто пів-відра. Губи відновлює дуже гарно, але більш я такого не хочу, маю натуральніші засоби.

Нижня поличка - улюблена. Тут маю парфуми 2 категорій - навіщо я це купила, треба швидше використати, і улюблені.

Також, тримаю дрібниці типу ручок, зарядок і документи для тривожної сумки.

В куточку бачите мікротоковий прилад NuFace mini. Він у мене вже рік, і я досі не можу скласти думку, чи потрібен він мені взагалі.

NuFACE Mini м'яко стимулює великі ділянки поверхні обличчя і шиї (мікрострумова терапія), допомагаючи поліпшити контур і тон обличчя і шиї, а також допомагає зменшити поява тонких ліній і зморшок - це офіційний опис.

Я схильна до набряків і іноді зранку мені потрібен мікротоковий масаж. Цей прилад не зрівняється з салонними мікротоками, але я вірю, що він працює на перспективу.

Можливо, якось зроблю пост. Фірмовий гель був хороший, але купувати його за повну ціну сенсу не бачу - тому купую якусь недорогу сироватку або тонер, як провідник.

За рік використання шкіра стала маюуть трішки пружніша - але важко виділити чи це заслуга догляду, косметики чи приладу.

Далі - парфуми. Я з тих жінок, що користуються парфумами на ніч. Не питайте, для чого ) Мені просто подобаються аромати, подобається відчувати запахи.

Набір пробних взірців водичок Marks&Spencer - купила на решту. Композиції не надто складні, я купила швидше з цікавості. Закінчуються швидко, іноді можу розпилити на себе на ніч - бо тоді їх не треба чути на собі довго. Більше не куплю, для мене це була просто марна витрата.

Спрей для сну Lazarus London Amber Ylang ylang. Дістала як комплімент у турецькому готелі. До чого тут Лондон - не зрозуміло зовсім, але вже як є 😂

Мабуть це якась власна лінія, бо онлайн їх знайти не можу. Іноді бризкаю на подушки, запах приємний і не насичений. Я чую спирт, амбру і цитруси. Як не дивно, аромат вже заспокоює і пахне (якщо так можна сказати) "дорого".

Пробник Mugler Ange Nova - моя улюблена малинка. Його бережу, бо розумію що флакон купувати поки не готова. Композиція - лічі, малина і троянда. Запах такий соковитий!! Відчуваю себе з ним супер сексі ❤️

Sephora Do not Drink Eau epicee. Це насичена композиція з жасмину і темної троянди - але мені чомусь чути ще піон. Дуже жіночний, чуттєвий. До речі, чоловік завжди помічає і робить компліменти цьому парфуму.

А що ви тримаєте на нічному столику?

Ви за мінімалізм, чи тримаєте там пів косметичного магазину?