swn_aln

Спірні блиски для губ

Спірні блиски для губ
Спірні блиски для губ

Мазки на скріні виглядають так, що це дає надію на те, що він густий.

Так, на фото він виглядає дещо червоним, але в житті він малиновий! Доки я писала цей абзац, він розтікся як захтів. Скільки слоїв не нанось - все одно видно КОЖНУ складочку на губах.

Достатньо рідкий.

Не висихає!

Він зовсім не стійкий і прибирається просто серветкою.

На нього були усі мої ставки, я хотіла взяти впринципі лише його, бо він мені здався саме тим "винним" кольором, якогось насиченого червоного напівсолодкого. Але...

В тюбіку він коричневий, я спочатку навіть зраділа такому промаху, бо коричневий блиск мені теж був потрібен.

АЛЕ ВІН НЕ КОРИЧНЕВИЙ 😅 Так, на фото прям шоколадний, але в реальному житті - темно-фіолетовий.

На відміну від вампайр, цей значно густіший і в 1 слой толку з нього мало, треба декілька з перервою в пару хв. Цей колір підсихає, зі шкіри його зняти важко (результат на другому фото))), а от с губ секунда діла.

Цікаве в цьому блиску те, що мінуси можно легко перетворити на плюси (ну, мені так здається).

Щоб він не розтікався - треба олівчик. Думаю, він йому ради дасть.

Пігментація, як бачите, шикарна. З світлішим ще можна погратися з насиченістю, в той час як темний справді темний і глибокий.

Я спробую ще нанести на губи тон чи/або припудрити блиск зверху, щоб подивитися, як це вплине на колір та стійкість, потім відпишусь в коментарях.

Запах в ньому просто ваааау, темний я ледве не спробувала!

Як на мене, це блиск не на кожен день. І не на просто так. Я спеціально виставила саме такі фото з губами, щоб ви розуміли, що від нього можна очікувати. І на основі цього я зробила висновок, що він класно підійде під спеціальні тематичні фотосесії чи стане десь порятунком проф.візажистам. Але новачок як я не зможе використати цей продукт і справді гідно його оцінити. Також, не будемо виключати таку можливість, що це можуть бути просто два проблемних кольори в цій лінійці, для яких треба досвід.

swn_aln
5
Підписники
0