Спірні блиски для губ
Відгуків було небагато, але хороші. То я й замовила два червоних (ну, я так думала) з різною глибиною кольору. Не встигла заскрінити свотчі саме з сайту і не перевірила в інеті, і це була моя фатальна помилка. Кольори та їх назви вказані на скріні.
Мазки на скріні виглядають так, що це дає надію на те, що він густий.
Відтінок - Vampire.
Так, на фото він виглядає дещо червоним, але в житті він малиновий! Доки я писала цей абзац, він розтікся як захтів. Скільки слоїв не нанось - все одно видно КОЖНУ складочку на губах.
Достатньо рідкий.
Не висихає!
Він зовсім не стійкий і прибирається просто серветкою.
Відтінок - TGIF.
На нього були усі мої ставки, я хотіла взяти впринципі лише його, бо він мені здався саме тим "винним" кольором, якогось насиченого червоного напівсолодкого. Але...
В тюбіку він коричневий, я спочатку навіть зраділа такому промаху, бо коричневий блиск мені теж був потрібен.
АЛЕ ВІН НЕ КОРИ ЧНЕВИЙ 😅 Так, на фото прям шоколадний, але в реальному житті - темно-фіолетовий.
На відміну від вампайр, цей значно густіший і в 1 слой толку з нього мало, треба декілька з перервою в пару хв. Цей колір підсихає, зі шкіри його зняти важко (результат на другому фото))), а от с губ секунда діла.
Тим не менш, я все одно його пораджу!
Цікаве в цьому блиску те, що мінуси можно легко перетворити на плюси (ну, мені так здається).
Щоб він не розтікався - треба олівчик. Думаю, він йому ради дасть.
Пігментація, як бачите, шикарна. З світлішим ще можна погратися з насиченістю, в той час як темний справді темний і глибокий.
Я спробую ще нанести на губи тон чи/або припудрити блиск зверху, щоб подивитися, як це вплине на колір та стійкість, потім відпишусь в коментарях.
Запах в ньому просто ваааау, темний я ледве не спробувала!
Як на мене, це блиск не на кожен день. І не на просто так. Я спеціально виставила саме такі фото з губами, щоб ви розуміли, що від нього можна очікувати. І на основі цього я зробила висновок, що він класно підійде під спеціальні тематичні фотосесії чи стане десь порятунком проф.візажистам. Але новачок як я не зможе використати цей продукт і справді гідно його оцінити. Також, не будемо виключати таку можливість, що це можуть бути просто два проблемних кольори в цій лінійці, для яких треба досвід.
Коментарі (0)