YuliHrytskoff

Це був один із перших манікюрів, зроблених власноручно, з покриттям нігтів гель-лаком

Це був один із перших манікюрів, зроблених власноручно, з покриттям нігтів гель-лаком

Нещодавно гортала в телефоні старі альбоми і натрапила на фото одного з перших манікюрчиків, зроблених власноручно, з використанням гель-лаку))) Пам’ятаю, як хвилювалась, коли вперше використовувала всі ці професійні засоби, як той гель-лак розтікався, а потім, бувало, відслоювався, а сам процес манікюру займав декілька годин… і я не знала, що з цим всім робити) Зараз згадую ці моменти із посмішкою, так як з досвідом з’явилось і розуміння процесу, і всіх нюансів покриття, а сам манікюр займає зовсім небагато часу.

Але повернемося до фото манікюру та дизайну. На той час такий дизайн мені здавався ледь не вершиною манікюрного мистецтва))) Але й зараз, дивлячись на це фото, розумію, що все зроблено досить непогано, а головне – дуже акуратно, хоч і багатьох нюансів в покритті я тоді ще не знала.

А тепер більш детально про технологію дизайну. Підготовлені до декоративного покриття нігті ретельно обезжирюємо, наносимо праймер та даємо йому хвилинку просохнути на повітрі. Наносимо базу з вирівнюванням та просушуємо в лампі. Приступаємо до покриття нігтів гель-лаком. На нігті середнього та безіменного пальців наносимо нюдовий гель-лак кольору слонової кістки, а решту нігтів покриваємо червоним. Просушуємо. Наносимо другий шар гель-лаку і також ретельно просушуємо. Далі – дизайн. Переносимо обраний малюнок з пластини для стемпінгу на світлі нігті (липкий шар я попередньо не знімаю), покриваємо топом та по центру кожного малюнку-стемпінгу вкладаємо по одній стразі, «втоплюючи» її у топі. Просушуємо. Тоненьким пензликом, змоченим у топ, проходимось навколо кожної стрази, формуючи «бортики», також просушуємо. Процедуру закріплення стразів можна повторити. А можна просто використати спеціальний клей для стразів) Знімаємо липкий шар, на кутикулу по бажанню наносимо олійку та насолоджуємось результатом.

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів (який я використовувала на той час, на жаль, не пам'ятаю, зараз користуюсь Couture Colour Ultra Bond).

3. База та топ Kodi Professional.

4. Гель-лак Kleo Professional Gel Nail Polish у відтінку №77.

5. Гель-лак Komilfo у відтінку №D283.

6. Пластина для стемпінгу невідомого бренду та без нумерації)))

7. Лак для стемпінгу Konad Small Nail у відтінку №KD16 – Wine Red.