Гель в ід розтяжок і шрамів "Анти-рубець"
Як ми рятуємо нашого Гаррі Поттера :(
У минулому огляді засобу від рубців вже розповідала про те, як мій малий набив лоба. На жаль, перший засіб не дав особливого результату. Нижче фото До та Після.
Тому підібрала на Makeup інший засіб - Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець". Трохи хвилювалася, бо відгуків було не так багато, але ризикнула. Бо виробник зробив ну дуже самовпевнений опис:
"Комплекс активних речовин сприяє згладжуванню і пом'якшенню рубцевих змін шкіри, полегшує пов'язані з ними свербіж і відчуття дискомфорту.... Механізм дії препарату заснований на впливі на рубцеві зміни, що входять в Анти-рубець Mg компонентів.
Д-пантенол покращує регенерацію пошкодженого епідермісу, дерми, проявляє протизапальний ефект. Нормалізує клітинний метаболізм...
Екстракт цибулі має протизапальний і фібринолітичний ефект. Розм'якшує і сприяє розсмоктуванню рубцевих дефектів...
Бішофіт - покращує мікроциркуляцію, має виражений розсмоктуючий ефект, розгладжує зморшки і рубці...
Оlivderm - водорозчинна форма оливкового масла. Містить велику кількість антиоксидантів, в т.ч. вітаміну Е...
Екстракт ламінарії володіє цінними поживними властивостями, містить йод, вітамін С, ніацин, калій, кальцій, залізо. Зволожує, покращує трофіку, насичує амінокислотами, прибирає вікові зміни, робить шкіру рівною.
Олія м'яти - має протизапальну, омолоджуючу дію. Усуває в'ялість, розгладжує дрібні зморшки і рубці".
Я спершу спробувала на собі. Намастила місце, де кілька днів тому було акне. У геля зручний дозатор, легко вичавлюється. Не розплескується. Дуже економна ємність, засобу вистачає надовго.
Із неприємного - він пече. Не довго, секунд 15, але відчутно. Але результат я побачила буквально наступного дня. Постакне, яке було ще трохи запаленим, добре підсушило. І плями від прищів зникли значно швидше. Тому вирішила таки мастити гелем шрам малого.
Ми користувалися засобом 1,5 місяці. І що можу сказати. Не знаю, чи то вже минуло трохи часу і спрацювали природні процеси регенерації, чи то дійсно гель допоміг. Але шрам став світлішим і не таким вираженим. Звичайно, дива не сталося. Слід все одно поки залишається на лобі :(
Але спробувати можна. Тим паче, що ціна б юджетна.
Коментарі (0)