Ольга Бабич

Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець"

Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець"
Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець"

У минулому огляді засобу від рубців вже розповідала про те, як мій малий набив лоба. На жаль, перший засіб не дав особливого результату. Нижче фото До та Після.

Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець"

Тому підібрала на Makeup інший засіб - Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець". Трохи хвилювалася, бо відгуків було не так багато, але ризикнула. Бо виробник зробив ну дуже самовпевнений опис:

"Комплекс активних речовин сприяє згладжуванню і пом'якшенню рубцевих змін шкіри, полегшує пов'язані з ними свербіж і відчуття дискомфорту.... Механізм дії препарату заснований на впливі на рубцеві зміни, що входять в Анти-рубець Mg компонентів.

Д-пантенол покращує регенерацію пошкодженого епідермісу, дерми, проявляє протизапальний ефект. Нормалізує клітинний метаболізм...

Екстракт цибулі має протизапальний і фібринолітичний ефект. Розм'якшує і сприяє розсмоктуванню рубцевих дефектів...

Бішофіт - покращує мікроциркуляцію, має виражений розсмоктуючий ефект, розгладжує зморшки і рубці...

Оlivderm - водорозчинна форма оливкового масла. Містить велику кількість антиоксидантів, в т.ч. вітаміну Е...

Екстракт ламінарії володіє цінними поживними властивостями, містить йод, вітамін С, ніацин, калій, кальцій, залізо. Зволожує, покращує трофіку, насичує амінокислотами, прибирає вікові зміни, робить шкіру рівною.

Олія м'яти - має протизапальну, омолоджуючу дію. Усуває в'ялість, розгладжує дрібні зморшки і рубці".

Я спершу спробувала на собі. Намастила місце, де кілька днів тому було акне. У геля зручний дозатор, легко вичавлюється. Не розплескується. Дуже економна ємність, засобу вистачає надовго.

Із неприємного - він пече. Не довго, секунд 15, але відчутно. Але результат я побачила буквально наступного дня. Постакне, яке було ще трохи запаленим, добре підсушило. І плями від прищів зникли значно швидше. Тому вирішила таки мастити гелем шрам малого.

Ми користувалися засобом 1,5 місяці. І що можу сказати. Не знаю, чи то вже минуло трохи часу і спрацювали природні процеси регенерації, чи то дійсно гель допоміг. Але шрам став світлішим і не таким вираженим. Звичайно, дива не сталося. Слід все одно поки залишається на лобі :(

Але спробувати можна. Тим паче, що ціна бюджетна.