SomovaFM

Choco Musk: арабські масляни парфуми

Choco Musk: арабські масляни парфуми

Я поціновувач солоденьких ароматів. Цей аромат мене зацікавив саме після відгука у спільноті. Східні аромати, як на мене, в більшості дуже специфічні.

А ноти аромату також спорні: Білий мускус, Шоколад, Ваніль, Кориця, Троянда, Амбра, Сандал, Смирна, Спеції.

З мускусом у парфумах я не дружу, він одразу починає душити, а амбра та сандал мають специфічний аромат. Проте тут має домінувати шоколад та ваніль, тож цікавість взяла своє.

Міньки аромату не було, то ризикнула і взяла велику на 6мл. І для олійних парфумів це дійсно великий об'єм, бо вистачає їх надовго. Олійка була запакована в картонну коробочку, сама пляшечка скляна, а олійка злегка жовтоватого відтінку.

Choco Musk: арабські масляни парфуми
Choco Musk: арабські масляни парфуми

При першому відкритті в жаркий день почула гіркий чорний шоколад з ваніллю та якусь різку нотку, що нагадала мені якийсь парфум Монталь.

Вже вдома на другий день, нанесла на зап'ястя, то аромат одразу вдарив в носа корицею та мабудь сандалом.

Наступний раз вирішила спочатку нагріти олійку в горячій воді, то вона одразу розкрилася тим самим сандалом та спеціями, мені не сподобалось.

І вже в третій раз аромат відкрився знов гірким шоколадом зі спеціями і тільки через декілька годин став теплим, приємним та солоденьким, до композиції доєдналась ваніль.

Аромат сам по собі не гучний, більш до тіла. Тримається відносно довго, до 6 годин, якщо не часто мити руки.

Все ж буду носити його на собі і, так сказати, звикати. Бо і так і ні, він наче грається зі мною.