Олена Романюк

Neutrogena молочко для тіла та Ziaja вазелін косметичний

Neutrogena молочко для тіла та Ziaja вазелін косметичний

Сьогодні я вирішила зробити допис на два засоби разом, бо вони схожі за своїм функціоналом та актуальні в осінньо-зимовий період.

Neutrogena Body Lotion "Глибоке зволоження" - молочко для тіла у зручному форматі (75мл), аромат схожий до класичного крему Nivea, консистенція характерна для такого засобу, зручно наноситься і швидко поглинається шкірою (виробник сам наголошує на цьому)

Склад: вода, рідкий парафін, гліцерин, пальмова олія, цетиловий спирт, консерванти, віддушка.

Як бачимо, склад класичний для такого роду засобів. Про зволоження, живлення мова не йде із застосуванням цього молочка, але в якості захисту від умов навколишнього середовища, такий засіб має бути, бо не завжди й рукавички допомагають захистити шкіру рук на вулиці від холоду та вітру.

Neutrogena молочко для тіла та Ziaja вазелін косметичний

Вазелін білий, косметичний Ziaja (30мл) , а це моя покупка заради баночки 😁, бо треба перекласти десь кокосове масло😉. Але й вазелін я використовую, бо він має чудові змащувальні та захисні властивості. Руки, особливо зона навколо нігтів, стопи та пальчики ніг після педикюру, тут вазелін чудово проявляє себе та допомагає захистити та змастити шкіру.

На губи не наносила, як радить виробник, тут не можу сказати, але у дівчат на цю тему є відгуки.

Отже, я рекомендую мати дані засоби на своїй поличці, вони достатньо бюджетні, дійсно захистять шкіру від несприятливих погодних умов. Звісно, для зволоження та живлення шкіри треба мати інші засоби, але в плані захисних властивостей та екстренній потребі змастити шкіру, то молочко від Neutrogena та вазелін Ziaja дієві засоби.