YuliHrytskoff

Перші косметичні покупочки жовтня

Перші косметичні покупочки жовтня

Погода за вікном не дуже радує, тому вирішила підняти собі настрій новими косметичними покупочками) Сьогодні прийшла посилочна зі складу ЄС, а минулого тижня – зі складу України, але там всього два продукти, тому вирішила об’єднати обидві розпаковки в одному дописі.

Зі складу ЄС замовила: гелі для душу та антиперспірант Adidas (то для чоловіка); лосьйон для бюсту Nacomi; набір менструальних чаш Satisfyer.

Зі складу України - щітка-масажер для шкіри голови Nuvi; матуючі серветки для обличчя.

А тепер більш детально про кожен засіб.

В них дуже хороша якість і приємні, небанальні аромати. Вже роками купую чоловікові тільки їх, зазвичай, коли формую замовлення зі складу ЄС – там ціни суттєво нижчі, ніж у нас, і часто бувають хороші акції чи знижки.

На цей раз замовила два гелі по 400 мл: Adidas Pure Game та Adidas Ice Dive.

Я сама вже багато років користуюсь тільки кульковими дезодорантами від Adidas, ну і, звичайно ж, «присадила» на них і чоловіка. На цей раз замовила вже в оновленому дизайні кульковий дезодорант Adidas Pro Invisibleподивимся, який він по якості та чи не став слабшим в плані захисту в порівнянні з дезодорантами у попередній версії (як це сталось із жіночими).

Коли тобі "стукає" 35+, шкіра по-трохи починає втрачати еластичність та пружність… 😢 Це ж стосується і такої ніжної ділянки як груди) Тому хороший зволожувальний крем ніколи не буде зайвим! Але мазати таку делікатну частину тіла будь-яким кремом, а тим більше, із сумнівним складом, я би не ризикнула, тому шукала щось максимально безпечне, із хорошими, в своїй більшості, натуральними складниками.

І знайшла такий в польського бренду натуральної косметики Nacomi. Склад мене практично повністю влаштовує – він майже весь заснований на натуральних компонентах та рослинних екстрактах і містить дуже велику кількість натуральних олій. Правда, даний лосьйон призначений для догляду за зоною декольте під час вагітності, але, думаю, й поза таким прекрасним періодом користуватись ним також можна)

Вже провела маленький тест-драйв цього лосьйончика і скажу, що попередньо він мені дуже сподобався – має легеньку, але злегка жирнувату текстуру, гарно зволожує шкіру і має ну дуууже приємний аромат! Такий кремово-ніжний, з солодкими нотками, відчуваються натуральні масла. Я в плані ароматів доглядової косметики дуже вибаглива і вгодити мені ой як непросто, а ту – прямо моє-моє! Звичайно, для вагітних і, тим більше, годуючих грудьми жінок, доглядова косметика в ідеалі має бути позбавлена будь-яких віддушок, ну але мені аромат цього лосьйону дуже сподобався!

Ну і родзинка мого замовлення зі складу ЄС – набір менструальних чаш від Satisfyer.

Я дуже довго вагалася здійснити цю покупку, багато за них читала і роздумувала. З одного боку, дуже їх хотіла, бо такі штучки дуже полегшують життя у «ці дні», але, з іншого, не була впевнена, що зможу ними користуватись. Але багато позитивних відгуків на ці чи схожі засоби від дівчат з нашого клубу таки підштовхнули мене наважитись на купівлю менструальних чаш.

Я обрала чаші з петельками, думаю, для невмілого користувача це більш зручно, аніж просто з хвостиком, але це, звичайно, все дуже індивідуально.

Чаші запаковані у дуже стильну коробочку, мають всередині індивідуальне пакування та все дуже герметично. В наборі дві чаші – на 15 та 20 мл. На 20 мл мені здалась такою величезною))) Чесно, трохи боязко ними користуватись, ну але що ж – купила, тепер буду тестувати)

Я вже давненько щоденно роблю масаж шкіри голови, щоби простимулювати кровообіг і підживити, таким чином, волосяні фолікули. При випадінні волосся – одна із найнеобхідніших домашніх процедур!

Але, традиційно, робила це подушечками пальців. Проте, останнім часом все більшої популярності набувають різного роду масажери для шкіри голови, тому я теж вирішила спробувати цю диво-штуковину і обрала її від українського виробника Nuvi (ну але виробляється, звичайно ж, у Китаї…). Вже декілька днів користуюсь нею і що можу сказати – непогано, але масаж пальцями вона не замінить! Згодом напишу про неї більш детально.

Замовила їх по причині того, що мої попередні закінчились) Купую, зазвичай, матуючі серветки від Via Beauty – вони дешеві, свою пряму функцію виконують добре, тому не бачу причини переплачувати.

Ось такі ось мої перші жовтневі косметичні обновочки) Починаю по-трохи тестувати, тож, згодом чекайте на нові відгуки)))