Перші косметичні поку почки жовтня
Розпаковка відразу двох замовлень - зі складу ЄС та України
Погода за вікном не дуже радує, тому вирішила підняти собі настрій новими косметичними покупочками) Сьогодні прийшла посилочна зі складу ЄС, а минулого тижня – зі складу України, але там всього два продукти, тому вирішила об’єднати обидві розпаковки в одному дописі.
Зі складу ЄС замовила: гелі для душу та антиперспірант Adidas (то для чоловіка); лосьйон для бюсту Nacomi; набір менструальних чаш Satisfyer.
Зі складу України - щітка-масажер для шкіри голови Nuvi; матуючі серветки для обличчя.
А тепер більш детально про кожен засіб.
Чоловічі гелі для душу Adidas
В них дуже хороша якість і приємні, небанальні аромати. Вже роками купую чоловікові тільки їх, зазвичай, коли формую замовлення зі складу ЄС – там ціни суттєво нижчі, ніж у нас, і часто бувають хороші акції чи знижки.
На цей раз замовила два гелі по 400 мл: Adidas Pure Game та Adidas Ice Dive.
Дезодорант-антиперспірант кульковий для чоловіків Adidas Pro Invisible
Я сама вже багато років користуюсь тільки кульковими дезодорантами від Adidas, ну і, звичайно ж, «присадила» на них і чоловіка. На цей раз замовила вже в оновленому дизайні кульковий дезодорант Adidas Pro Invisible – подивимся, який він по якості та чи не став слабшим в плані захисту в порівнянні з дезодорантами у попередній версії (як це сталось із жіночими).
Лосьйон для бюсту Nacomi Pregnant Care Bust Cream
Коли тобі "стукає" 35+, шкіра по-трохи починає втрачати еластичність та пружність… 😢 Це ж стосується і такої ніжної ділянки як груди) Тому хороший зволожувальний крем ніколи не буде зайвим! Але мазати таку делікатну частину тіла будь-яким кремом, а тим більше, із сумнівним складом, я би не ризикнула, тому шукала щось максимально безпечне, із хорошими, в своїй більшості, натуральними складниками.
І знайшла такий в польського бренду натуральної косметики Nacomi. Склад мене практично повністю влаштовує – він майже весь заснований на натуральних компонентах та рослинних екстрактах і містить дуже велику кількість натуральних олій. Правда, даний лосьйон призначений для догляду за зоною декольте під час вагітності, але, думаю, й поза таким прекрасним періодом користуватись ним також можна)
Вже провела маленький тест-драйв цього лосьйончика і скажу, що попередньо він мені дуже сподобався – має легеньку, але злегка жирнувату текстуру, гарно зволожує шкіру і має ну дуууже приємний аромат! Такий кремово-ніжний, з солодкими нотками, відчуваються натуральні масла. Я в плані ароматів доглядової косметики дуже вибаглива і вгодити мені ой як непросто, а ту – прямо моє-моє! Звичайно, для вагітних і, тим більше, годуючих грудьми жінок, доглядова косметика в ідеалі має бути позбавлена будь-яких віддушок, ну але мені аромат цього лосьйону дуже сподобався!
Набір менструальних чаш, фіолетовий Satisfyer Feel Confident Menstrual Cups Lila
Ну і родзинка мого замовлення зі складу ЄС – набір менструальних чаш від Satisfyer.
Я дуже довго вагалася здійснити цю покупку, багато за них читала і роздумувала. З одного боку, дуже їх хотіла, бо такі штучки дуже полегшують життя у «ці дні», але, з іншого, не була впевнена, що зможу ними користуватись. Але багато позитивних відгуків на ці чи схожі засоби від дівчат з нашого клубу таки підштовхнули мене наважитись на купівлю менструальних чаш.
Я обрала чаші з петельками, думаю, для невмілого користувача це більш зручно, аніж просто з хвостиком, але це, звичайно, все дуже індивідуально.
Чаші запаковані у дуже стильну коробочку, мають всередині індивідуальне пакування та все дуже герметично. В наборі дві чаші – на 15 та 20 мл. На 20 мл мені здалась такою величезною))) Чесно, трохи боязко ними користуватись, ну але що ж – купила, тепер буду тестувати)
Щітка-масажер для шкіри голови, золото Nuvi
Я вже давненько щоденно роблю масаж шкіри голови, щоби простимулювати кровообіг і підживити, таким чином, волосяні фолікули. При випадінні волосся – одна із найнеобхідніших домашніх процедур!
Але, традиційно, робила це подушечками пальців. Проте, останнім часом все більшої популярності набувають різного роду масажери для шкіри голови, тому я теж вирішила спробувати цю диво-штуковину і обрала її від українського виробника Nuvi (ну але виробляється, звичайно ж, у Китаї…). Вже декілька днів користуюсь нею і що можу сказати – непогано, але масаж пальцями вона не замінить! Згодом напишу про неї більш детально.
Матуючі серветки для обличчя Via Beauty
Замовила їх по причині того, що мої попередні закінчились) Купую, зазвичай, матуючі серветки від Via Beauty – вони дешеві, свою пряму функцію виконують добре, тому не бачу причини переплачувати.
🍂🍁🍂🍁🍂
Ось такі ось мої перші жовтневі косметичні обновочки) Починаю по-трохи тестувати, тож, згодом чекайте на нові відгуки)))
Коментарі (0)