Євгенія 👩

Розпаковка подаруночка)

Розпаковка подаруночка)

Всім привіт✌️

Ви мабуть вже втомилися від моїх святкових розпаковок, але ще кілька днів я вас буду ними мучити, хочете ви цього чи ні🤣.

Сьогодні розпаковую подаруночок від красуні, яка захотіла залишитися інкогніто, тому далі по тексту буду називати її Феєю🧚‍♂️.

Цей подаруночок я забрала ввечері 1-го числа і моєму захопленню не було межі, тому що в цій чудовій коробочці зібралися ті продукти які були мені дійсно потрібні, а за деякими я навіть палювала, але так і не змогла купити(.

Видно, що Фея дуже уважно прочитала мій б'юті-план та як справжня чарівниця вирішила допомогти мені виконати одразу 3 пункти з нього🥹.

А ще вона мені у приватні написала: "сподіваюся подарунок тебе не розчарує", щооооо? Ну як така краса може розчарувати?!

Розповідаю Вам що було всередені👇

Розпаковка подаруночка)

У коробочці мене зустріла гарна листівка, яка сказала, що я солоденький тортик🔥. Звичайно, у листівці були теплі і дуже милі побажання, які мене зворушили, бо я міс-сентиментальність 2024🥹. Звичайно, що листівку збережу та буду із посмішкою її перечитувати у свій 80-й день народження і сподіваюся, що клуб ще існуватиме👌.

Також, у пакуночку були смаколики і ви мабуть здивуєтесь, але я не з'їла ці цукерочки за годину, просто їх дуже багато, тому розтягую задоволення)).

  • Серветки з целюлози Doily Aqua Soft Infiniti - такий гігантський пакет, що я спочатку подумала, що це халат🤣. У своєму плані я писала, що хочу відмовитися від рушника та нарешті користуватися серветками для витирання обличчя, бо це гігієнічніше. Тепер в мене є аж 100 серветок, тому буду їх використовувати 100%, вважаю, що цей пункт плану вже виконаний).
  • А ще важливо відзначити, що Doily - це український бренд про який я раніше нічого не чула. В своєму плані писала, що хочу знайомитися з українськими брендами, то ж - виконано, новий український виробник у скарбничку✅.

* Доречі, погортала каталог бренду, у них багато цікавенького, тому раджу також погортати👌

  • Боксик із пробничками ароматів від Mareve (Discovery Perfume Box No. 2) - це те, що я дійсно хотіла, ви б знали як я полювала за цим боксиком, а його постійно не було в наявності, як власне і одиничних пробників. Полювала за ароматами близько 3-х місяців, а потім вже психанула та перестала їх відстежувати, та вони мене самі знайшли, звичайно ж не без допомоги Феї. Всі аромати розкішні🔥. Обов'язково напишу детальний допис, а поки що скажу, що "Gentle Charm" зовсім інший, не такий, як він відчувається у скрабі та гелі для душу. А "White Bloom" у мене був у ароматичному мішечку для шафки та мав аромат чистоти та порошку, але у парфумі він має зовсім інший, неймовірно смачний). Доречі, в своєму б'юті-плані я писала, що хочу більше ароматних пробничків, тому вважаю, що і цей пункт виконаний✅.

Знову чудовий та неймовірно приємний пакуночок, який приніс мені справжню радість😍

Дякую тобі, моя люба Фея, подаруночок у саме серденько💕

Дякую за увагу💕