wowmom

Консилер з легкою текстурою, який не стільки маскує, скільки вибілює шкіру під очима

Консилер з легкою текстурою, який не стільки маскує, скільки вибілює шкіру під очима

Привіт, красуні!

Знайти хороший консилер людині, з сухою шкірою, та вираженими синцями - це ще та задачка, тому що багато засобів або погано перекривають недоліки, або підкреслюють те, чого ти в дзеркалі ніколи і не бачила.

Тож, незважаючи на те, що я більш менш знайшла свого фаворита, все одно продовжую пошук того самого "магічного консилера".

І, судячи з назви, бренд Eveline випустив ту саму чарівну паличку для таких панд, як я.

Консилер з легкою текстурою, який не стільки маскує, скільки вибілює шкіру під очима

В упаковці досить багато самого продукту, цілих 15 мл, і його дійсно вистачає на довго. Визнаю, що ледве змогла його закінчити до самого кінця, бо він мені вже набридав. Хоча, насправді, це добре, що консилеру багато, бо якщо ви з ним потоваришуєте, точно будете задоволені.

В Україні представлено всього два віддінки: 01 Light та 02 Medium. Другий віддінок досить темний, і рижий, і він мало кому підійде, тільки якщо ви маєте дуже темну шкіру.

Перший віддінок світлий, і більш універсальний, хоча до самого кольору в мене також є питання.

Консилер має легку зволожуючу текстуру, і середню ступінь перекриття синців, проте через того, до консилер світлий, є відчуття, що він не перекриває, а вибілює шкіру під очима.

На моїй шкірі це виглядає трошки дивно, і для того, щоб покращити ситуацію, треба припудрити пудрою з пігментом.

Якщо б у консилера був якийсь ванільний підтон - було б набагато краще, бо при розтушовці, на мені він просто білий.

Але, завдяки своїй формулі, шкіру він не сушить, і не підкреслює зморшки (принаймні не так критично, як це роблять інші консилери).

Думаю, якщо б мені підійшов віддінок, я б була задоволена, тому що мені не потрібна щільна замазка, мені потрібен такий засіб, який буде вирівнювати тон, і не буде підкреслювати те, що мені не 20:-)

Та нажаль... Та впевнена, Eveline Magical Perfection знайде своїх шанувальниць, серед дівчат зі світлою шкірою.

Дякую за увагу 😘