Наталія С

Тканині маски для шкіри обличчя.

Тканині маски для шкіри обличчя.

Чи любите ви писати негативні відгуки? Я особисто ні особливо про косметику. Чому? Якщо косметика мені не підійшла, це ще не означає що для когось вона не стане ідеальною. Гіалуронова тканинна Алое-маска від Garnier повернула мені цікавість до тканинних масок, бо маска Garnier дійсно освіжила шкіру обличчя і захотілось порівняти з іншими.

Пост Garnier про неї був: https://club.makeup.com.ua/post/16529/

На цей раз придбала маску, що є наповнююча зволожуюча ультра-тонка тканинна маска для обличчя з концентрованою гіалуроновою кислотоюу для обличчя з концентрованою гіалуроновою кислотою від L'Oreal Paris, захотіла отримати саме такий ефект як написано на упаковці.

Якийсь час в мейкап клубі було достатньо гарних відгуків на серію: Hyaluron Expert, я навіть сироватки додавала собі у збережене з цієї серії. Але захотіла почати з найдешевшого - маску :))

У пакеті з маскою була достатня кількість сироватки, що вистачило мені намастити обличчя та шию. Лекало маски зручне, інколи вони навіть зливалось з обличчям, я носила рівно по інструкції 15 хвилин і зняла, як зняла особливо не побачила ефекту, було трохи липкувате обличчя, але це нормально особливо де є гіалуронова кислота. На наступний день мене обсипало як в шкільні роки, чи спровокувала це маска - так можливо, чи я спробую ще раз? Цю маску точно не повторю, а маску з вітаміном С від L'Oreal Paris вже придбала, тому дам шанс, але через пару тижнів не раніше.