Hrystja_

Коричнева туш Eveline…

Коричнева туш Eveline…

Колись в 2020 році купувала таку чорну, не один раз, бо подобалась дуже. Тепер на піку популярності коричнева туш, тож і я не забарилася.

Купувала по акції за 239 грн. Був момент, коли вона коштувала 369 грн😳.

Весь Тік ток просто шаленіє від неї...і, мабуть я перша, кому вона не підійшла.

Ні, вона класно наноситься, не осипається, тримається весь день. Але... не вистачає мені якоїсь ізюминки, погляд не такий виразний.

Від природи в мене практично не видно вій. Тому обираю такі туші, які мені їх зроблять. Не вимагаю, щоб прямо аж віЇ- віяла, але щоб їх було видно.

Я завжди купувала тільки туші Евелін. Тут класно все: ціна, якість. Недавно купила Heimish термотуш. То тепер в меее на першому місці вона. З нею надзвичайний, виразний погляд, водночас такий природній🥰.

На рахунок цієї туші...я її не оцінила, і подружитись з нею не можу. З нею погляд якийсь не відкритий, безбарвний...навіть не скажеш, що намальована. Якщо малюватись ще тінями, то взагалі виглядає, ніби забула нанести туш. Без тіней трішки краще, але все рівно не так.

Не знаю, чому вона мені дає такий ефект, бо ж бачила результат в інших дівчат...і результат помітний.

Коричнева туш Eveline…
Коричнева туш Eveline…

1. Це якраз коричнева туш. Можна помітити, які віі рідненькі і короткі. Малювала аж 3 шари😳.

2. Це термотуш Heimish. Один шар.

3. Це туш Eveline variete рожева. Теж дуже класн, тут віі ще довші, її використовую під святковий макіяж.