Ольга Бабич

Mayur чи Avenir для брів?

Я жертва моди нульових на брови-ниточки. Хто ж тоді у шкільні роки знав, що коли їх щодня вискубувати, то потім можна отримати грубі, рідкі, неслухняні волоски( Ще я маю розсічення на одній брові. Якщо об'єму та кольору додав татуаж, то приборкувати непослух доводиться щоранку. Тому засоби для укладання брів - моє все.

Гель для укладання брів від Mayur я придбала за відгуками та через бюджетну ціну. Це український бренд. Виробник обіцяє 100% натуральний склад, комплекс вітамінів A, E, F.

Не знаю, щодо догляду, якось я особливої дії не помітила, але на те і не розраховувала. А ось на основну функцію - укладання дуже сподівалася. Але для моїх грубих волосків він занадто слабко фіксує. Цей гель повільно застигає, тому неслухняні волоски не встигають зафвксуватися і їх доводиться вацькати щіточкою знову і вкладати просто пальцями. Щіточка не дуже зручна. А вишенька на торті - гель має блакитне забарвлення. Тому якщо доводиться наносити у кілька слоїв, то з'являється блакитна плівочка. За кілька годин брови вже всі розтрьопані...

Тому не знаю... Якщо вам пощастило із бровами і потрібен просто легкий догляд за бюджетну ціну, то ок. Якщо з вашими бровками необхідно ретельно працювати, то краще обрати наступний варіант.

Фікмувпльний гель для брів від Avenir Cosmetics Fix&Style Clear Brow Gel я придбала нещодавно. Він також із бюджетних, приблизно у таку ж цінову категорію. Відгуків зібрав менше, але також є, що почитати)

Зроблений у Польщі. Його єдина функція - стайлінг. З нею він непогано порається. Щіточка зручна, легко прочісує та розділяє волосинки. Швидко застигає. Добре фіксує. Тримає до вечора. Дискомфорту та стягнутості я не відчула.

Єдиний мінус - якщо пригледітись, то видно як плівочку, гель ніби трохи відблискує, як лакована поверхня.

Мені другий варіант зайшов однозначно більше.