Додамо в догл яд екстракт червоного вина 🍷
Осінь - час кислот та вінішка 🍷🍁🍂
Я поки не впевнена, але від попередніх пілінг падів https://club.makeup.com.ua/post/19954/ в мене зявилися дуже болючі підшкірники. Поставила їх на паузу, і відкрила упаковку інших.
Вони в мене вже були, та їх весь час не було в наявності. Тому, я купила інші, і звичайно, ці одразу з'явилися. Все як завжди)
Від попереднього використання цих падів я була у захваті. Після них шкіра реально ставала кращою. Не супер-вау ефект від одних падів, звичайно, але невеликий вау був)
Склад в цих падах - це щось, почала розбирати і відчула себе чи то хімікіом, чи то глінтвейн би зі всього цього зватити)
Ці пади дуже активні, не на кожен день. Або для досвідчених поціновувачів кислотного догляду. Якщо це перше знайомство з кислотами для вас, то краще їх використовувати раз на тиджень, а потім поступово збільшувати кількість використань на тиждень
В цілому пади дуже приємні, просочені рідиною добряче, немає щіпців (що дивно). Упаковка закривається щільно,не тече.
Мій довгий пост про Кислоти: https://club.makeup.com.ua/post/20035/ можна почитати тут.
про самі пади
- 100 очищувальних дисків в упаковці;
- ефективно очищають шкіру від забруднень і надлишків себуму;
- діють як ексфоліант і відлущують ороговілі частинки шкірного покриву;
- активізують процес регенерації;
- нормалізує роботу сальних залоз і процес вироблення себуму.
- вирівнюють тон і мікрорельєф;
- сприяють нормалізації кровообігу, лімфотоку і метаболізму;
- допомагають позбутися від чорних цяток і усувають сальні пробки, мінімізуючи ризики виникнення закупорених пор і закритих комедонів;
- усувають запалення і забезпечують заспокійливу дію;
- тонізують, освіжають і зволожують;
- зручний формат для тривалих поїздок і подорожей.
А тепер склад:
МИНДАЛЬНА КИСЛОТА - Має антисептичні властивості, має виражений кератолічний ефект і комедонолітичну дію. Рекомендується застосовувати при вікових змінах шкіри, особливо при дрібноморщинистому типі старіння, викликаному впливом УФ-опромінення, для лікування гіперкератозу, при розширених порах та терапії поверхневої гіперпігментації.
ГЛЮКОНОЛАКТОН –PHA-кислота, підтримує необхідний рівень зволоження, є природним антиоксидантом, має невисоку дратівливу здатність, Хороше зволоження, м'яка кератолітична та деяка антиоксидантна дія - оптимальне поєднання для догляду за дуже сухою та чутливою шкірою. Сприяє відновленню цілісності шкірного бар'єру, м'яко знижує рН кислотної мантії, зменшуючи таким чином активність серинових протеаз-руйнівників білкових компонентів корнеодесмосом та покращує бар'єрні властивості рогового шару, сприяє стимуляції процесів відновлення ліпідного бар'єру шкіри. Корисний для проблемної шкіри, бар'єрні та захисні системи якої порушені, ефективний щодо акне. Коригує симптоми фотостаріння, покращує еластичність шкіри шляхом зміцнення колагену та еластину.
Betaine Salicylate - альтернатива Саліцилової кислоти
Екстракт червоного вина (Wine Extract) - Корисні для шкіри інгредієнти, які широко витягуються з червоного вина, - це поліфеноли, зокрема ресвератрол. Ресвератрол забезпечує захист від вільних радикалів, які сприяють утворенню тонких ліній, зморшок і пігментації. Винні екстракти, які використовуються в продуктах по догляду за шкірою, ферментуються, що природним чином виробляє альфа-гідроксикислоти (AHA), які допомагають у процесі відлущування.
Екстракт червоного вина є потужним антиоксидантом, отриманим із червоного вина. Він використовується в продуктах по догляду за шкірою, щоб захистити шкіру від пошкоджень, спричинених вільними радикалами та іншими стресовими факторами навколишнього середовища.
Крім захисних властивостей, екстракт червоного вина має низку інших переваг для шкіри, включаючи підвищене зволоження, покращення пружності та еластичності шкіри, а також зменшення появи тонких ліній і зморшок.
Окрім цього в складі багато фруктових екстрактів:
Виноград - сприяє зміцненню сполучних тканин шкіри, стимулюють оновлення клітин, надають протизапальну та загоювальну дію
Журавлина - потужний антиоксидант, який зволожує шкіру та покращує захисний бар’єр
Екстракт плодів чорниці є натуральним інгредієнтом, який використовується за його потужні антиоксидантні та кондиціонуючі властивості шкіри. Поряд з поліфенольними антиоксидантами, чорниця також є хорошим джерелом вітаміну С. Антиоксиданти в чорниці особливо вправно захищають шкіру від небажаних змін шкіри, які виникають під впливом видимого та інфрачервоного світла. По суті, чорниця працює, щоб перехопити пошкодження, перш ніж воно закріпиться, що призводить до більш здорового вигляду шкіри.
Малина - актиосидант для очищення шкіри - засіб проти вугрів та розширених пір
Дика чорна малина - завдяки високій концентрації фенольних сполук, які запобігають окислювальному стресу та виявляють протипухлинну активність, протизапальну дію.
ОЛІЯ ГРАНАТОВИХ КІСТОЧОК - має чудові зволожуючі, захисні та поживні властивості
ШОВКОВИЦЯ БІЛА - допомогає від пігментації
Лісова суниця, має протизапальну, антикоагулянтну, судинорозширювальну та антиоксидантну дію
Ягоди асаї - потужний антиоксидант
Мальва - заспокійливий засіб для сухої та подразненої шкіри. Він також має протизапальну дію
Алоє - куди ж без нього? :)
Якщо ви сюди добралися - ви моя героїня. Склад дуже цікавий! Пади раджу спробувати, вони класні. І за 100 штук ціна цілком прийнятна, вистачить на всю зиму
Коментарі (0)