MAXIMOVA🌷

Мікро олівець для брів LAMEL 403

Мікро олівець для брів LAMEL 403

Олівцями я користувалась давно, адже коли спробувала помадку від Malva то підсіла на неї вже третій рік. Тут про неї докладніше https://club.makeup.com.ua/post/7693/

Але клуб відкрив в мені інтерес до нових продуктів, зокрема до бренду Lamel. Тому я вирішила спробувати цей олівчик, ще й у такому цікавому мікро форматі, я раніше такими не користувалась.

Мікро олівець для брів LAMEL 403
Мікро олівець для брів LAMEL 403

Отже, ми маємо красивий витончений дизайн. З однієї сторони від ковпачком зручна щіточка для брів, з іншої - викручується стержень. На фото стержень нового олівця викручений повністю, довжина його на око 2,5 см.

На відео можемо його роздивитись поближче та подивитись, як він малює. Поки олівець має чіткий заводський зріз - малює тонесенькі лінії, як волоски. Згодом, коли він затирається, лінії виходять товстіші.

Текстура зручна для оформлення брів, не затверда і не м’яка. Волоски промальовувати у мене не виходить, зазвичай просто добавляю тон у місцях де це потрібно. Завдяки тоненькому грифелю - це зручно робити.

Провела експеримент, пробувала спочатку наносити гель і після його фіксації промальовувала брови та мені так не зручно. Роблю завжди навпаки - спочатку оформлюю брови помадкою (або олівцем) і вже зверху фіксую гелем. Так, він від цього стає мутним але хто того страшка бачить окрім мене?😂

Мені подобається натуральний ефект, тому на моїх фото до/після видно легку тінь від олівця, що підкреслює форму. Та за бажанням брови легко можна зробити яскравішими і більш графічними.

Відтінок 403 не холодний, але не має рижинки. Підійде світловолосим та русим дівчатам.

Покупкою я залишилась задоволена. Хоч і рука частіше тягнеться до улюбленої помадки, олівець зручно брати з собою і фарбуватись на виїзді😊