Зелені капсули для росту й зміцнення волосся від A-Trainer
Мій результат ⬇️
З брендом до цього я не була знайома. Виробник Таїланд, асортимент котрого представлений і в інших кольорах капсул, які можна обрати виходячи з особистих переваг: червоні капсули — для відновлення волосся після фарбування й хімічної завивки, бежеві — для збереження кольору і від посічених кінчиків, чорні —для живлення сухого й пошкодженого волосся, жовті — як термозахист і теж допомога від посічених кінчиків, зелені — для росту й зміцнення волосся.
Замовила собі на пробу 10 шт саме зелених. Готова поділитися своїми враженнями.
Упаковка капсул не найпрезентабельніша, простий прозорий целофановий пакетик, з етикеткою о складі.
Самі капсули маленькі, насичено-зеленого кольору, з невеликим хвостиком, який потрібно відрізати, щоб видавити весь вміст капсули.
Є можливість купівлі по 10, 20, 50 та 70 шт по 1мл об'єму в кожній капсулі.
Склад зелених наступний:
- вітамін Е (Vitamin E) має антиоксидантну дію, захищає від зовнішнього агресивного впливу, стимулює регенерацію структури волосся;
- олія жожоба (jojoba oil) є цінним джерелом вітаміну Е і жирних кислот та підвищуює еластичність волосся, доглядає за ним від коренів до кінчиків, пом'якшує;
- перлова пудра (perl nutrient) дарує локонам гладкість і полегшує процес розчісування;
- диметикон (dimethicone) пом'якшує, розплутує волосся, відновлюючи захисні функції шкіри;
- циклометикон (cyclomethicone) придає волоссю шовковистості та приємного відчуття на дотик.
Консистенція відповідно масляна, трохи рідка, по волоссю розподіляється легко. Аромат масел присутній, відчувається ніби щось квіткове, взагалом легкий, приємний і ненав'язливий запах.
Застосовувала наступним чином: відрізала хвостик капсули і кінчиками пальців наносила вміст всієї капсули на корені волосся, потім тримала хвилин 20, іноді 10, поки робила свої вечірні ванні процедури, після мила волосся 1 раз. Зранку чергове миття голови і перед сушкою волосся феном наносила на довжину по пів капсули. Росхід виходив в мене 1,5 капсули на день. Довелося докупати, знайшла по місцю за акційними цінами 😁
Термін використання ~ місяць 📆
Волосся після нанесення капсул добре розчісується, стає дуже м'яким, слухняним, розсипчастим, легко укладається. Суто візуально кожна волосинка ніби розбухла з середини, і здається, що вони стали міцнішими, нового росту я не помітила. Волоссяпад трохи зменшився, відсотків на 20, не більше, продовжую збирати волосся усюди 😁 мій результат:
Загалом рекомендую, капсули ефективні, планую спробувати і інші, від посічених кінчиків. Але вже без масок, тільки на довжину.
Дякую за увагу ❤
Коментарі (0)