Ольга Бабич

Парфумовані спреї для тіла та волосся із шимером від Rebellion

Парфумовані спреї для тіла та волосся із шимером від Rebellion

Придбала одразу чотири маленькі місти-спреї для тіла та волосся від Rebellion. Це український бренд.

Повелася на стильне пакування. Є ще у повному розмірі, але хотілося спробувати спершу усі, щоб визначитися із ароматом.

Значить, лишаю свій відгук. Я вже писала, що не вмію гарно описувати парфуми, як то роблять фахівці: нота серця, шлейф... Тому спробую своїми словами :)

Парфумовані спреї для тіла та волосся із шимером від Rebellion

Columba має такий яскравий квітковий аромат. Це справжній дівчачий запах. Мені здається, що це аромат для Барбі. Якщо шукаєте, наприклад, на подарунок дівчинці підлітку - саме воно.

У цього спрею рожеві блискітки. Не забудьте струсити перед нанесенням, бо шимер може лягти дуже кучно на невеликій площі і в результаті отримаєте рожеву пляму. Хоча і дуже гарну:)

Apus - це квітково-фруктовий аромат, для мене такий більш цитрусовий. Це для тих, хто любить, щоб солодкі запахи були трохи розбавлені. Має золотаві блискітки.

Phoenix такий свіжий аромат, трохи крижаний. Особливо сподобалися його сріблясті блискітки, що на тілі та волоссі виглядають дуже елегантно.

Tucana нагадує запах із кондитерської, такої солодкої випічки, цукерок. Аромати дитинства. Шимер золотаво-бронзовий.

Запахи на мені тримаються від чотирьох до восьми годин. І на відміну від парфумів, які розкриваються різними нотами з плином часу, ці місти мають чіткі виражені та зрозумілі аромати. У цьому є свій плюс:)

І особливий бонус - це зручний формат. Кинув у сумочку і завжди можна поновити аромат та блиск. Єдине, не забувайте струсити перед нанесенням. Я взагалі роблю собі над головою таку хмарку і заходжу у неї, щоб рівномірно пахло та блистіло і тіло, і волосся і одяг:)

Мій фаворит - Columba. Буду брати повний розмір.