Polina

Пудра by Patricia Ledo💫

Пудра by Patricia Ledo💫
Пудра by Patricia Ledo💫
Пудра by Patricia Ledo💫
Пудра by Patricia Ledo💫

Зовнішній вигляд:

виглядає пудра досить простенько,у комплекті йде білий спонжик для нанесення пудри ,досить зручно ,що така глубока кришечка ,тому мені подобається потрібну кількість витряхнути у неї ,а потім вже набирати пензликом чи спонжиком.

Якість:

Спірне питання з якістю саме цієї пудри від Patricia Ledo ,тому що раніше я чула багато позитивних відгуків щодо їх продукції ,але саме ця пудра 50/50 , вона спочатку мені взагалі не сподобаласт,але зараз я якось до неї звикла,або просто перестала звертати увагу на її недоліки .

Якщо до неї не пристосуватись ,то у вас на обличчі будуть білі плямки , вона досить складно тушується ,а особливо у випадку з моїм улюбленим бейкінгом 🫶

На першому фото просто нанесення ,а от на другому видно ,що вона залишає чи якісь плямки,чи просто скочується та залишає за собою не матові та ,а навпаки враження ,що шкіра не доглянута .... а третє фото- після того ,як я навчилась з нею поратись ,мені здається,що різницю достатньо видно.(ну ще ,як один з мінусів - від цієї пудри дуже пітніє обличчя , але за такої температури ,як зараз,таке буде навряд чи🥶)

Склад:

Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Silica, Triethylhexanoin, Cyclopentasiloxane, Lauroyl Lysine, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Ci 77891, Ci 77491, Ci 77499, Ci 77492

Наскільки я зрозуміла ,склад цілком безпечний,за виклбченням основного інгредієнту-тальку.

Основна небезпека косметичних продуктів із тальком у складі, переважно розсипчастих пудр - у вдиханні тальку.

Коли ми набираємо продукт на пензель, його частки потрапляють у повітря. Постійне вдихання тальку може призвести до небезпечних захворювань легень, зокрема талькозу.У тальку є ще один істотний недолік: він закупорює пори. За рахунок того, що частинки цього мінералу в косметиці дрібнодисперсні і швидко вбирають вологу, на шкірі вони поступово розширюються і закупорюють пори, ускладнюючи вихід себуму на поверхню.Це призводить до утворення дрібних запалень на обличчі.

Моя оцінка : оцінюю цей продукт за принципом ціна-якість ,думаю ,що він заслужив на 6/10, могло бути й краще ,але ,якщо мати якість альтернативні варіанти підійде .

Пудра by Patricia Ledo💫
Пудра by Patricia Ledo💫
Пудра by Patricia Ledo💫
Пудра by Patricia Ledo💫