Seven7een Whitening Cream with SPF15 відбілювальний крем з сонцезахисним ефектом
Мій досвід і враження від щоденного використання впродовж 2-ох місяців
На цей крем вже є гарний і детальний допис від авторки клубу Vikulyk, завдяки їй я придбала його, раджу почитати і її досвід, бо усі ми різні, з індивідуальними потребами шкіри:
https://club.makeup.com.ua/post/15574/
Отже, мої враження від використання влітку (спекотний серпень) і восени (вересень-жовтень) Seven7een Whitening Cream with SPF 15 (також містить вітамін С, секрет равлика, альфа-арбутин, екстракт кореню куркуміну, який є протизапальним елементом).
Крем однозначно став моїм улюбленим засобом в ранковій рутині, легко наноситься, швидко поглинається, не залишає неприємної плівки, шкіра матова, але з природнім, здоровим сяйвом, на млинець у серпні я не перетворювалася, коли була спека.
☝️Зауважу, що цей крем не є повністю сонцезахисним засобом, про це вказує і виробник на упакуванні (не використовувати при цілеспрямованому засмаганні), отже, влітку, однозначно потрібен додатковий захист.
Щодо відбілювального ефекту, у мене бліда шкіра (маю багато родимок, є пігментні плями), нормальна, є розширені пори в Т-зоні, мімічні зморшки (вік 35+), то крем добре вирівнює тон шкіри, вона виглядає здоровою, зволоженою і доглянутою, суттєво посвітлішали деякі плямки, але не до кінця.
На фото нижче, текстура крему при нанесенні та одразу після поглинання. Зауважу, що крем дуже економний + зручний маленький дозатор, з яким складно "перебрати" засобу.
На мою думку, крем вартий уваги,бо має дієвий склад, підійде власницям усіх типів шкіри. Дива дивного очікувати не варто, догляд та усунення пігментації мають бути комплексними, починаючи з сонцезахисту до етапу зволоження та живлення на ніч.
Для мене, на цей момент, Seventeen Whitening Cream - кращий крем в ранковому догляді + містить сонцезахисні фактори, що є додатковим плюсом, тобто зволоження, освітлення і захист в одному флакончику.
Коментарі (0)