krislemly

Крем для тела Rituals The Ritual of Mehr Loving Body Cream

Крем для тела Rituals The Ritual of Mehr Loving Body Cream

Rituals - голландський бренд, заснований у 2000 році, який випускає доглядову косметику з такими неймовірно приємними ароматами, що з їх допомогою можна влаштовувати SPA вдома. Бренд виробляє засоби, які надихнуті ідеєю релаксації та косметичними ритуалами східної культури. Сьогодні, хочу більш детально розповісти про

Обʼєм: 70ml.

Пакування: тюбік насиченого жовтого кольору, на звороті - вся необхідна інформація про засіб, склад та тд. Досить велика плоска кришка, з твердого пластику що закручується. Дозатор зручний.

Консистенція: сам крем білого кольору, напівпрозорий, середньої густини, швидко вбирається, не липкий.

Аромат: цей яскравий аромат відкривається верхньою нотою цитрусових, змішаною з квітковим серцем і заснований на базі кедрового дерева. Просто неймовірно розкішний, насичений, трішки цитрусовий, трішки пряний, піднімає настрій та розслаблює.

Взагалі аромати для Rituals розробляють відомі парфумери, які співпрацюють з такими брендами як Givenchy, Lancome, Giorgio Armani, Hermes, Kenzo, Issey Miyake, By Kilian, Jo Malone.

Враження від використання: відразу після нанесення шкіра стає м'якою, оксамитовою та наповненою. Засіб не скочується на шкірі, повністю вбирається за 2-3 хвилини. Не залишає після себе плям на одязі. Жодної липкості або жирної плівки з цим кремом немає. Аромат ще деякий час зберігається на шкірі, що для мене великий плюс.