Аня

Огляд Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence та секрет використання

Огляд Cosrx  Advanced Snail 96 Mucin Power Essence та секрет використання

Отже почнемо)

Консистенція

За консистенцією він дуже липкий та тягнеться, прозорого кольору, комусь може здатись така консистенція неприємною. На шкірі також перший час у вас будуть досить липкі відчуття, але це швидко проходить.

Запах

Він зовсім відсутній.

Огляд Cosrx  Advanced Snail 96 Mucin Power Essence та секрет використання

Упаковка

Дуже зручна помпа, особисто мені таке упакування подобається, адже це дуже гігієнічно.

Для чого і кому його можна використовувати

Засіб абсолютно некомедогенний,тому можна використовувати і власницям жирної схильної до акне шкіри.Підходить він майже всім. Есенція зволожує шкіру, допомагає боротись з пігментацією, постакне та появою перших зморшок.

Нанесення

Щоб нанести його як справжні корейки, вам потрібно не розмазувати його , а злегка похлопувати по обличчю поки він не впитається. Наносити його потрібно після вмивання та тонуввання шкіри(якщо у вас є такий етап в щоденні рутині).

Секрет використання:)

Багато дівчат, що спробували цей продукт жалілись, що він підсушує шкіру, але це скоріш за все через неправильне нанесення. Є один секретик, який допоможе уникнути цього:)За порадою дерматологів есенцію потрібно наносити на вологу шкіру, для цього в допомогу у мене є термальна вода від Avene (це не обовʼязково повинна бути термальна вода, це може буди зовсім звичайна), таким чином равликовий муцин зачиняє вологу, яка була на шкірі, і ви отримаєте всіма бажаний ефект Korean glass skin.

Я використала майже половину баночки і однозначно можу сказати, що буду купувати ще, засіб допоміг вирівняти тон шкіри, загоїти постакне та додати гарного здорового блиску.