Найніжніша пінка в моєму житті!
Ніжніше тільки пузик кролика
Pyunkang Yul Pore Deep Cleansing Foam це найприємніше вмивання, яке може з вами статися.
Так, ніжних пінок багато, але ця якась особлива... це треба відчути 🫠💙
Супер склад та натуральні м'які ПАР
Не буду показувати весь склад, а просто активні компоненти:
Кокосова кислота відлущує відмерлі клітини, вирівнює тон і рельєф епідермісу, освітлює постакне та пігментацію, підсилює клітинну регенерацію для відновлення шкіри.
Екстракт гамамелісу нормалізує вироблення шкірного сала, виводить токсини, очищує забруднення, заспокоює ділянки з підвищеною чутливістю, попереджає появу жирності та запальних процесів.
Екстракт літсея кубеба виводить токсичні речовини, справляється з проблемою забитих пір, зволожує, допомагає при наявності ознак сухості, зміцнює судини для профілактики куперозу, стимулює обмін речовин і кровообіг.
Екстракт портулаку має сильні протизапальні, заспокійливі й захисні властивості. Освіжає тон шкіри, наповнює її енергією для підтримання молодості, надає гарний колір, усуває пігментацію, служить профілактикою фотостаріння.
Екстракт чайного дерева має антиоксидантну, протизапальну дію. Бореться з хвороботворними мікроорганізмами, справляється з чорними крапками й подразненнями, заспокоює та живить.
Екстракт бобів адукі нормалізує водний баланс, скорочує глибину та кількість зморшок, діє в якості потужного антиоксиданту.
Пінка має нейтральний рН, не сушить і не подразнює шкіру. Не стягує, не вимиває до скрипу! Це для мене найголовніший пункт.
Справляється з легким, не стійким макіяжем. Ідеальна на ранок.
Розхід мінімальний. В цей раз я навмисно взяла 40 мл, бо минулі 100 мл тягнулись так довго, що я просто вже хотіла спробувати щось нове, а цю віддала подрузі😅
В моєму оточенні ще немає людей, яким би вона не підійшла. Від сухої до жирної шкіри, подобається всім! Вона не вирішить всіх ваших проблем, але дбайливо очистить, мінімально повпливає на прищі,якщо вони є, пом'якшить шкіру та точно не зробить гірше)
Серйозно, беріть, якщо вже заглянули на неї. Не пошкодуєте!
Коментарі (0)