O’Ostah

Мої перші❤️

Мої перші❤️
Мої перші❤️
Мої перші❤️

Теплі, бунтарські, такі рідні… Саме про них я хочу розповісти вам сьогодні. Вони настоялись, наче коштовне вино, і досі грають усіма нотами. Із цієї четвірки почалось моє парфманьячне життя, сідайте зручніше, розповім більш детально про кожний.

Він буде зі мною, навіть коли мені стукне 95 (так-так, я маю величезні плани на це життя😂). Коли мені було трошки за 20,  пляшечку із третиною ароматного скарбу мені подарувала колега. Інсоленс - перші люксові парфуми у моєму житті. Описати аромат легко - це ті самі кульки Метеоритів Guerlain. Або ж запах найніжніших фіалок. Усе в  Insolence прекрасне, окрім ціни. Моя памʼять закарбувала відмітку у 1700 грн за 50 мл😭 Але ці фіалки коштують кожної гривні. Якщо ви шукаєте аристократичний аромат, пудрово-квіткову феєрію на  осінь - обирайте метеорити у флаконі, не пожалкуєте.

Бʼюся об заклад, ви точно встигли зацінити фланкери Вуда. Сподобались, так? Так ось я щиро раджу відшукати ту саму першу легенду, яка у мільйон разів крутіша. Це аромат поза часом, поза статтю, він настільки універсальний, що підійде кожній/кожному.

Це - аромат-осінь, він врізається у памʼять першим тужливим дощем, зівʼялим листям і сірим мокрим асфальтом. І знаєте, Ші Вуд робить депресивну осінь такою вайбовою, він так неймовірно розкривається разом зі зливою, що мряка вже нк здається безнадійною. Зберігаю останні краплі, бо це законсервовані спогади моєї юності. Люблю неймовірно🍁

Фісташки, морозиво, пачулі, ваніль, піони, коріандр, замша… Найбільш вдале поєднання, яке я нюхала. І все це за дуууже привабливою ціною. Потужні спеції для фанатів унісексових ароматів. Загортаюсь у нього, наче в затишний кашеміровий кардиган, із ним я завжди маю щедру порцію компліментів і запитання «а хто це так приємно сьогодні пахне?».

Якби я мала порадити найкрутіший аромат не за всі гроші світу - без роздумів назвала б його. Сподіваюсь, цей скарб ще зʼявиться на мейкапі і знайде нових прихильників (я навіть не буду ревнувати😉).

Ці парфуми дістались мені разом із білизною однойменного бренду. І мій ніжний та той час носик зморщився та згадав усі запорошені бабусині скрині. Але сьогодні це вже третій флакон, прикраса моєї колекції. Уявіть раритетне кабаре, неймовірно гарну дівчину у міцно затягнутому рожевому корсеті, яка готується до виступу і огортає тіло ароматною пудрою… Вона летить всюди, заповнює собою усе навколо. Саме таку картину малює моя уява, коли я вдихаю Шанталь. Найбільш пудровий, у гарному розумінні олдскульний і брутально-сексуальний аромат, який я колись знала.

А якими були ваші перші «свідомі» парфуми?