Мої перші❤️
Аромати, від яких мурашить уже 10 років
Теплі, бунтарські, такі рідні… Саме про них я хочу розповісти вам сьогодні. Вони настоялись, наче коштовне вино, і досі грають усіма нотами. Із цієї четвірки почалось моє парфманьячне життя, сідайте зручніше, розповім більш детально про кожний.
Guerlain Insolence Eau de Parfum
Він буде зі мною, навіть коли мені стукне 95 (так-так, я маю величезні плани на це життя😂). Коли мені було трошки за 20, пляшечку із третиною ароматного скарбу мені подарувала колега. Інсоленс - перші люксові парфуми у моєму житті. Описати аромат легко - це ті самі кульки Метеоритів Guerlain. Або ж запах найніжніших фіалок. Усе в Insolence прекрасне, окрім ціни. Моя памʼять закарбувала відмітку у 1700 грн за 50 мл😭 Але ці фіалки коштують кожної гривні. Якщо ви шукаєте аристократичний аромат, пудрово-квіткову феєрію на осінь - обирайте метеорити у флаконі, не пожалкуєте.
DSQUARED2 SHE WOOD
Бʼюся об заклад, ви точно встигли зацінити фланкери Вуда. Сподобались, так? Так ось я щиро раджу відшукати ту саму першу легенду, яка у мільйон разів крутіша. Це аромат поза часом, поза статтю, він настільки універсальний, що підійде кожній/кожному.
Це - аромат-осінь, він врізається у памʼять першим тужливим дощем, зівʼялим листям і сірим мокрим асфальтом. І знаєте, Ші Вуд робить депресивну осінь такою вайбовою, він так неймовірно розкривається разом зі зливою, що мряка вже нк здається безнадійною. Зберігаю останні краплі, бо це законсервовані спогади моєї юності. Люблю неймовірно🍁
The Iceberg Fragrance
Фісташки, морозиво, пачулі, ваніль, піони, коріандр, замша… Найбільш вдале поєднання, яке я нюхала. І все це за дуууже привабливою ціною. Потужні спеції для фанатів унісексових ароматів. Загортаюсь у нього, наче в затишний кашеміровий кардиган, із ним я завжди маю щедру порцію компліментів і запитання «а хто це так приємно сьогодні пахне?».
Якби я мала порадити найкрутіший аромат не за всі гроші світу - без роздумів назвала б його. Сподіваюсь, цей скарб ще зʼявиться на мейкапі і знайде нових прихильників (я навіть не буду ревнувати😉).
Chantal Thomass Osez-Moi
Ці парфуми дістались мені разом із білизною однойменного бренду. І мій ніжний та той час носик зморщився та згадав усі запорошені бабусині скрині. Але сьогодні це вже третій флакон, прикраса моєї колекції. Уявіть раритетне кабаре, неймовірно гарну дівчину у міцно затягнутому рожевому корсеті, яка готується до виступу і огортає тіло ароматною пудрою… Вона летить всюди, заповнює собою усе навколо. Саме таку картину малює моя уява, коли я вдихаю Шанталь. Найбільш пудровий, у гарному розумінні олдскульний і брутально-сексуальний аромат, який я колись знала.
А якими були ваші перші «свідомі» парфуми?
Коментарі (0)