Олена В

Мій боксик для тестування #testmakeupclub

Мій боксик для тестування #testmakeupclub

Дякую MakeUPClub за такі чудові боксики для тестування! Ви завжди підіймаєте настрій і робите нас щасливими!

Отримала і я вчора свій очікуваний боксик. Все таке красиво-рожеве,дівчаче!

Що в боксику:

В стильному пакетику,який мерехтить і переливається, були засоби для брів:

гель для брів LAMEL Make Up Liquid Brow Soap та фіксуючий віск для брів LAMEL Make Up Brow Lifting Wax.

А також в боксику були ще тонік для обличчя Derma Е Radiance Toner Glycolic Acid &Rooibos (мініатюрка, 30 мл) та туалетна вода Aquolina «Pink Sugar» (1.2 мл).

Протестувала я вже Aquolina «Pink Sugar» і реально закохалася. Да так,що вже майже замовила її собі в повнорозмірній версії.

Що це за аромат... Мені пахне трохи карамеллю та тими цукерками-льодяниками ,що ми з мамою робили разом в дитинстві. Та трохи корицею.Це солодкий і ледь пряний аромат. Є лакричні нотки. Я їх боялася ,бо недолюблюю лакрицю. Але тут вони дуже делікатно звучать і майже непомітні. Це запах лавки з цукерками,де сотні льодяників ,пряників і звучить дитячий сміх. Запах солодкої вати чи трохи горілого цукру). Дуже веселий,оптимістичний та легкий аромат. Ідеальний на осінь і на зимові свята. До речі,він солодкий,але вміру. Не набридлива солодкість,як не дивно і "нічого не злипнеться")))

Мені він вчора здався зранку не тривалим,злетів спершу дуже швидко. Я його вдень повторила і нанесла більше. І він звучав до пізнього вечора і навіть зранку трохи його відчувала. Сьогоднішній ранок я почала не з чашки теплої води,а з «Pink Sugar»!

Тестування продовжую!

Дякую за увагу!