Фісташка

Насичена палітра кольорів, цікава текстура. Але нажаль не всі відтінки виявились вартими уваги.

Насичена  палітра кольорів, цікава текстура. Але нажаль не всі відтінки виявились вартими уваги.
Насичена  палітра кольорів, цікава текстура. Але нажаль не всі відтінки виявились вартими уваги.

Дісклеймер: Я не майстер манікюру, я самоучка. Не претендую на те що манікюр правильний технічно. Ділюсь своєю особистою думкою про продукт, не як професіонал.

Я вже з рік користуюсь цими гель-лаками і можу трохи розказати про них. Маю кілька різних відтінків.

Ви також побачите ці лаки в манікюрі

Я купувала мініатюрки по 5 грам. Я роблю манікюр тільки собі і іноді мамі з сестрою. Тому не потребую великих баночок. Хочется мати гарний вибір кольорів і тому беру саме мініатюрки.

Баночка маленька, компактна. Але вона є одним з недоліків цього продукту. Вона дуже легка і може впасти, що не є зручним під час нанесення, особливо коли роблю манікюр собі. Треба завжди тримати баночку в руці коли набираєш гель-лак.

Це одна з найбільших переваг. Палітра дуже яскрава і насичена. Навіть наносячи гель-лак в один шар колір виглядає пігментованим. Я взяла собі кілька різних відтінків що б було з чого вибрати.

Однією з основних переваг є стійкість гель-лаку. Він дійсно зберігає свій колір і блиск протягом тривалого часу. Але, на жаль, не всі відтінки цього гель-лаку мають однакову якість. Деякі з них виявилися менш стійкими.

Ще одним недоліком для мене була текстура деяких відтінків. Деякі гель-лаки аолосили і вимагали більше шарів для досягнення бажаного результату. Це трохи ускладнило процес нанесення.

Текстура лаку густа і в'язка. Він не схожий на звичайний гель-лак. Навіть ні з чим порівняти

023 - темно-синій, осінній колір. Колір глибокий і цікавий. Він добре лягає на ніготь, не полосить і гарно просушується. Досить легкий в використанні.

Оцінка: 8\10

011 - світло-сірий відтінок. Обожнюю його. Один з кращих зі світлих відтінків. Лягає рівно але просушується погано. я кожен шар сушу по півтори-дві хвилини

Оцінка: 6\10

033 - шикарний шоколадний колір. Дуже теплий і затишний. На осінь просто ідеально. Він досить темний. Наносить легко але сушити теж треба досить довго. Після першої спроби я не досушила його і він відвалився, а всередині була така консистенція пластеліну. Тепер гарненько просушую кожен шар

Оцінка: 7\10

069 - ніжний кораловий колір. Дуже гарний, люблю його. Але яке ж воно капризне. Трохи полосить, наноситься не рівномірно, просушується довго. Його можна нанести гарно і акуратно але з тим доведеться помучитись. І це так сумно, бо колір просто кохання.

Оцінка: 5\10

028 - насичений малиновий колір. Теж один з осінніх. Дуже гарний і невибагливий. Наноситься рівно, сохне добре і носиться довго. мабуть найкразий з тих що в мене є

Оцінка: 8\10

Кілька прикладів манікюрів що у мене вийшли з цими лаками. Деякі дістала зі старих домашніх фоток, тому і виглядають вони відповідно. Але вважаю що це необхідно показати на нігтях для того що б ви повністю склали свою думку.

Загалом, F.O.X. Spectrum Gel Vinyl має свої переваги, але варто бути уважним при виборі конкретних відтінків і враховувати їхні особливості