Насичена палітра кольорів, цікава текстура. Але нажаль не всі відтінки виявились вартими уваги.
Дісклеймер: Я не майстер манікюру, я самоучка. Не претендую на те що манікюр правильний технічно. Ділюсь своєю особистою думкою про продукт, не як професіонал.
Я вже з рік користуюсь цими гель-лаками і можу трохи розказати про них. Маю кілька різних відтінків.
Ви також побачите ці лаки в манікюрі
Зовнішній вигляд
Я купувала мініатюрки по 5 грам. Я роблю манікюр тільки собі і іноді мамі з сестрою. Тому не потребую великих баночок. Хочется мати гарний вибір кольорів і тому беру саме мініатюрки.
Баночка маленька, компактна. Але вона є одним з недоліків цього продукту. Вона дуже легка і може впасти, що не є зручним під час нанесення, особливо коли роблю манікюр собі. Треба завжди тримати баночку в руці коли набираєш гель-лак.
Кольори
Це одна з найбільших переваг. Палітра дуже яскрава і насичена. Навіть наносячи гель-лак в один шар колір виглядає пігментованим. Я взяла собі кілька різних відтінків що б було з чого вибрати.
Мої враження
Однією з основних переваг є стійкість гель-лаку. Він дійсно зберігає свій колір і блиск протягом тривалого часу. Але, на жаль, не всі відтінки цього гель-лаку мають однакову якість. Деякі з них виявилися менш стійкими.
Ще одним недоліком для мене була текстура деяких відтінків. Деякі гель-лаки аолосили і вимагали більше шарів для досягнення бажаного результату. Це трохи ускладнило процес нанесення.
Текстура лаку густа і в'язка. Він не схожий на звичайний гель-лак. Навіть ні з чим порівняти
Опис моїх малюток
023 - темно-синій, осінній колір. Колір глибокий і цікавий. Він добре лягає на ніготь, не полосить і гарно просушується. Досить легкий в використанні.
Оцінка: 8\10
011 - світло-сірий відтінок. Обожнюю його. Один з кращих зі світлих відтінків. Лягає рівно але просушується погано. я кожен шар сушу по півтори-дві хвилини
Оцінка: 6\10
033 - шикарний шоколадний колір. Дуже теплий і затишний. На осінь просто ідеально. Він досить темний. Наносить легко але сушити теж треба досить довго. Після першої спроби я не досушила його і він відвалився, а всередині була така консистенція пластеліну. Тепер гарненько просушую кожен шар
Оцінка: 7\10
069 - ніжний кораловий колір. Дуже гарний, люблю його. Але яке ж воно капризне. Трохи полосить, наноситься не рівномірно, просушується довго. Його можна нанести гарно і акуратно але з тим доведеться помучитись. І це так сумно, бо колір просто кохання.
Оцінка: 5\10
028 - насичений малиновий колір. Теж один з осінніх. Дуже гарний і невибагливий. Наноситься рівно, сохне добре і носиться довго. мабуть найкразий з тих що в мене є
Оцінка: 8\10
Приклади манікюру
Кілька прикладів манікюрів що у мене вийшли з цими лаками. Деякі дістала зі старих домашніх фоток, тому і виглядають вони відповідно. Але вважаю що це необхідно показати на нігтях для того що б ви повністю склали свою думку.
Загалом, F.O.X. Spectrum Gel Vinyl має свої переваги, але варто бути уважним при виборі конкретних відтінків і враховувати їхні особливості
Коментарі (0)