О'L

Майже ідеальні засоби для сухого волосся

Майже ідеальні засоби для сухого волосся

Неймовірна вдячна Make Up за можливість спробувати цю лінійку! Моє волосся в’юнке, фарбоване та сухе, тож Food for Soft – це саме те, що було потрібно!

Відгуки на догляд останнім часом люблю робити вже після ретельного їх тестування, тож, зараз, через місяць після отримання цього скарбу можу поділитися своїми враженнями.

За волоссям я дійсно намагаюсь слідкувати, якби важко це не було… Загалом, вважаю, що волосся та зачіска, здорова шкіра та гарна постава – це найважливіші речі для жінки, щоб скласти про себе певне враження (принаймні, я на ці речі постійно звертаю увагу).

Загалом, останнім часом для волосся я частіше за все використовую засобі від Moroccanoil та Foltene. Навесні чергувала їх із Phytorelax. Потім, задивившись на ламелярну воду від Matrix, придбала її разом із їх розгладжуючим шампунем та спреєм для волосся Miracle creator.

Враженнями від ламелярної води ділилась тут https://club.makeup.com.ua/post/16740/

Загалом, продукти від Matrix мені сподобались, тож, дізнавшись, що отримаю подарунок із їх засобами, нереально зраділа!

Позитивних емоцій додав ще той факт, що продукти прийшли у милому рожевому шоппері, які я просто обожнюю, та користуюсь ними останні вже, мабуть, років 10-15! Шопер доволі щільний та якісний, тож, за покупками зараз ходжу з ним, додаючи Matrix та MakeUp додаткову рекламу )

Пакування у шампуні та кондиціонера доволі продумане – флакони можна перевертати «догори ногами», вони не протікають та ними зручно користуватись, коли засобу залишається трішки лише на дні пляшечки.

Продукти мають певну віддушку, але не дуже яскраво виражену, тож, мене це не дуже турбує.

На вигляд доволі звичайна – білого молочного кольору, у складі є ПАР і «славнозвісний» лаурил сульфат натрію ( Я не дуже люблю «піноутворювачі», але це питання доволі дискусійне, бо, наприклад, перед ароматними гелями для душу із тими ж ПАР, я не завжди можу встояти та все рівно їх купую та ними користуюсь.

Також присутні силікони та олійки. Ну, а загалом, наче нічого незвичайного більше.

Доволі густий, щільного білого кольору. У складі також силікони, олії та гіалуронка.

Значних відмінностей у дії між маскою та кондиціонером не помітила, але це може тому, що кондиціонер також намагаюсь витримати довго, а маска була лише у вигляді семпла, якого мені вистачило на два рази. Тож, може я просто як слід не «розкуштувала» цю маску.

Догляд до цього наче був підібран непогано, тож, волосся в мене в більш-менш доброму стані. За час користування цими продуктами від Matrix стан не погіршився, волосся не почало ламатися чи плутатись. А це для мене головне – тож, певно можу сказати, засоби доволі непогані.

Кінцівки обов’язково прибираю раз на місяць – на фото спеціально показала волосся до стрижки та без використання будь-який спреїв, засобів для блиску або інших ефектів.

Маю його big brother ))) який з’явився в мене ще до того, як я отримала міні-версію для тестування.

Засіб має більш кремову структуру та як на мене, більше схожий на якійсь leave-in.

Виробник заявляє, що продукт має наступні властивості:

– живить волосся;

– посилює блиск;

– сприяє розгладженню кутикулу;

– надає ефект кондиціонування без обтяження;

– запобігає пошкодженню під час розчісування;

– має термозахисні властивості;

– розгладжує волосся;

– сприяє зменшенню пористості;

– допомагає мінімізувати пошкодження;

– полегшує розчісування;

– робить волосся більш «слухняним»;

– попереджує появу посічених кінчиків;

– пом’якшує волосся;

– зменшує розпушеність;

– зменшує сухість;

– полегшує сушіння волосся;

– зменшує жорсткість;

– захищає від негативного впливу навколишнього середовища;

– підготовлює до подальшого укладання.

Здається,наче все обіцянки Miracle Creator виконує. Не впевнена лише в захисті від негативного впливу навколишнього середовища, оскільки додатково маю ще «фініші» з SPF. Ну, за літо волосся наче не вигоріло та колір не змінило, тож наче все ок.

Читала на MakeUp кілька негативних відгуків на нього – ніби він навпаки робить волосся жорстким та пересушує його. В мене такого не сталося.

Якогось надмірного WOW ефекту не відчула, але як базовий засіб для постійного користування мене він цілком задовольнив.

Matrix дешевше за моїх улюблених Moroccanoil та Foltene ) Тож, після закінчення цих Food For Soft в якості базового щоденного догляду обов’язково придбаю від них ще щось, але мабуть вже з іншої лінійки.