Zera Khaibulaeva

Міцелярна вода “Simple”

Міцелярна вода “Simple”

Моя міцелярка від Garnier закінчилась і почала вибирати нову.

І я знайшла дуже бюджетну заміну.

Я маю комбіновану шкіру, але випадково взяла міцелярку для сухої та чутливої шкіри. Але вона мені підійшла.

Якщо чесно, я трохи в шоці від ціни-якості в хорошому сенсі цього слова. Мені подобається, як вона знімає макіяж.

Це масмаркет, величезний бренд TM Unilever, який всі знають . А от ця новинка відносно нещодавно зʼявилася на нашому ринку.

Вироблено у Польщі.

Великий обʼєм пляшки-400 мл, заявлено на 200 вмивань 👍 На практиці теж економно, для зняття денного макіяжу мені достатньо два пропитаних спонжів.

Що заявляє виробник:

Міцелярка не містить штучних фарбників, прозора, без віддушки(дійсно немає абсолютно ніякого запаху👍)В складі немає етилового спирту, також компонентів тваринного походження та мінеральних олій.

А тут я вже вивчила детальніше склад:

Water (Aqua).

Hexylene Glycol( Подібно до інших гліколів, це допоміжний інгредієнт, що використовується в якості розчинника, або для розрідження щільної текстури засобу,нажаль, комедогенний, тож все-таки для жирної та комбінованої шкіри та схильної до акне не рекомендується ).

Glycerin- повністю натуральний інгредієнт.

PEG-6 Caprylic/Capric

Gycerides -Це водно-любляча рідина, яка чітко розчиняється в водних поверхнево-активних розчинах, може розчиняти олії та інгредієнти, розчинні в оліях, і має приємний відчуття на шкірі. Це популярний інгредієнт у міцелярних очищуючих водах.

Phenoxyethanol- безпечний та мʼякий консервант, дбайливий до шкіри.

Cetrimonium Chloride-четвертинна амонійна сіль, білий порошок, прозорий розчин чи паста. Водні розчини при знижених температурах схильні до розшарування. Використовується як катіонне ПАР, емульгатор, консервант, антимікробна добавка, антистатик.

Tetrasodium EDTA-Це корисна допоміжна речовина, яка допомагає зберігати продукти приємними та стійкими протягом тривалого періоду часу. Вона робить це, нейтралізуючи металеві іони у формулі (які зазвичай потрапляють туди з води), що інакше може призвести до деяких неприємних змін.

Propylene Glycol-це емолент, який залишає легке, безжирне гладеньке і бархатистий відчуття на шкірі.

Citric Acid-лимонна кислота.

Cetylpyridinium Chloride.

Sodum Chloride

Potassium (htonde, Sacchante isomerate, sodium benzoate, Sodium

Citrate, LacticAcid

Склад ніби і непоганий, але мене все-таки насторожив комедогенний інгредієнт. Тому, дівчата з комбінованою та жирною шкірою, будьте обережні.

В мене після 10 днів стан шкіри не погіршився. Мене влаштовує як вона змиває макіяж, ніяких подразнень не викликала. В разі виникнення проблем буду оновлювати пост.

Міцелярна вода “Simple”
Міцелярна вода “Simple”
Міцелярна вода “Simple”

На фото спонжі зі змитою косметикою.

Ціна дуже-дуже приємна👍👍👍