wowmom

Економія на салонах краси або робимо педикюр в домашніх умовах

Економія на салонах краси або робимо педикюр в домашніх умовах

Привіт, красуні!

Довго думала, чи писати цей допис, чи ні, бо я тут здебільшого про помадки/тінюшки/рум'яшки розповідаю, але знаю, що тема загрубілої шкіри на ногах для багатьох доволі актуальна, тому все ж вирішила поділитися своїм досвідом.

Кислотний пілінг для ніг, я спершу замовила для свого чоловіка, бо в нього після літа була капець яка страшна ситуація з ногами: жодна пилка його не брала, а чистити п'ятки моїм домашнім фрезером - то ще та невдала ідея.

Тож, вирішили спробувати пілінг My Nail, бо я чула про нього багато позитивних відгуків.

Економія на салонах краси або робимо педикюр в домашніх умовах

Це професійний засіб, який використовують в деяких салонах краси, тому і придбати пілінг можна як і вв еликому форматі, так і в баночці 250 мл.

Працювати з ним потрібно у рукавичках.

Як використовувати? Треба нанести пілінг на загрубілі ділянки шкіри, витримати його від 30 секунд до хвилини (можна під плівкою ), потім змити теплою водою, та добре обробити стопи пилкою.

В складі досить агресивні кислоти, тому наносити пілінг треба дуже обережно, бо якщо він потрапить на м'які ділянки, можна отримати подразнення і печіння.

Перед процедурою, ноги краще розпарити, особливо у "тяжких" випадках, тоді процес буде ще ефективніше.

Ноги свого чоловіка, я звісно, викладати не буду, але скажу, що результат був дійсно вражаючий, особливо після другої процедури.

А ось як спрацював пілінг на моїй шкірі, ви можете бачити на фото. Дійсно дуже легко видаляється все зайве. Через тиждень, обов'язково повторю процедуру, щоб отримати максимальний результат.

Отже, як альтернативу салонному педикюру, пілінг My Nail Callus Remover я рекомендую спробувати!

Дякую за увагу 😘