Магала Каріна

Maybelline-любов з першого погляду🙈

Maybelline-любов з першого погляду🙈

Привіт дівчатка, сьогодні поговоримо з вами про рожеву крихітку яка давно і впевнено вкрала моє серденько. Я володарка коротеньких аое достатньо густих вій, тож мені треба саме подовження, і з цією задачею вона на 100% справляється. В мене не було супер багато продуктів, але чимось користувалась тому є з чим порівняти.
Тож почнемо, і перше шо полонило мене це саме щіточка, вона мега зручна, розділяє і подовжує все що я люблю. Я довго не фарбувала вії саме через не зручні і дуже великі щіточки у інших тушах, бо вона була всюди, і на повіках і на носі. Звісно ми всі дуже індивідуальні, тут саме про мій досвід.
Друге це звісно сама туш, вона неймовірно стійка, сміх і відверту істерику витримала з легкістю, навіть річку пройшла, з невеликими втратами, це однозначний лайк. Змивається важко, але тільки на перший погляд, міцелярний гель для вмивання справляється на ура.
Я стикнулась лише з одним не значним доя мене мінусом за 4 роки використання, після довгого робочого дня трішки сльозяться і підпікають очі, не знаю чи зпявляється вона гіппоалергенною, але дівчатам з цією проблемою слід звернути увагу.
Тож підводячи підсумок, туш я рекомендую від усього сердця, її доволі надовго вистачає, вона стійка, та не осипається. Користуйтесь і кайфуйте від себе завжди.
Па-па мої любі, до нових зустрічей 💋❤️‍🔥