Міцелярна вода

Міцелярна вода

Вже кілька років користуюсь міцелярною водою від Garbier. І, в принципі, мене все влаштовувало. Я не так часто наношу макіяж, тому завжди беру собі найменший розмір, маленьку баночку Garnier і дуже нею задоволена. ☺️

Але, так, як моя міцелярна вода закінчилась у найбільш неподходячий момент, як завжди 😂 (добре, що не прийшлось змивати очі милом 😅😂😅) то потрібна була їй заміна, або хоча б така сама.

Я прийшла у магазин і, як завжди, моєї Garnier не було... 😏А іншими ніякими я не користувалась і не дуже була у них обізнана.

Стоявши біля стенду з міцелярними водами я дуже довго стояла і ніяк не могла вибрати. Все таки прочитавши всі назви та склади мій вибір впав на Zaija. Я багато продуктів цього бренду бачила у аптеках, але ніколи не пробувала і якось і не хотіла.

Міцелярна вода від Zaija виявилась досить хорошим продуктом, без запаху, без кольору та без подразнень для шкіри. Ще мені дуже зручна баночка та дозатор. Прям в саме сердечко ❤️

Я, як завжди, своїм скептицизмом, не дуже очікувала багато, але вона виявилась класною. Мені сподобалась, варта уваги.