Blondie_rs

Colourpop: GRANDEUR. Палетка, про яку я мало що памʼятаю

Colourpop: GRANDEUR. Палетка, про яку я мало що памʼятаю

Привіт! Вирішила зробити все таки коротенький допис про цю палетку, поки памʼять про неї все ж є. Придбала її в 2021 році на дуже хороших знижках по принципу "лишня не буде" та "за таку ціну гріх не взяти". Тим паче, подивилась по кольоровій гамі та вирішила, що треба брати, а потім - подумаю 🤪 До цієї палітри я вже була знайома із Disney Elsa i Blowin` Smoke (Smoke Show стара назва), і ні одну, ні другу - я не зрозуміла. Чорна палетка Smoke Show була дуже пігментованою, а з чорним слід було працювати обережно. Тоді ще в мене не виходило, наставлялось багато плям, тушовки не получались... тому з палеткою ми так і не подружились. Тим паче, вона була в строго чорній холодній гамі, і з неідеальним тоном обличчя, почервоніннями та прищиками такі макіяжі ну зовсім не дивились. Так само і Elsa - хоч вона мала більше теплих тонів, до неї рідко тягнулась рука і я її тоді не зрозуміла.

Палетка є однією із трьох в колекції Dark Blooms. Разом з нею ще вийшли Ornate - більш теплої осінньої гами, та розкішна Baroque - холодної гами. А дану Grandeur я можу віднести до типових теплих нюдових, але зі своїми фішками. Вона містить цікавий дуохром Need (який я розгялала детально, бо страшно ганялась за такими відтінками), насичений матовий темно-бурий Monaco, який ще містить зелений гліттер, що вимагатиме бази; а також пресований глітер Excess, який не бажано давати на ніжну шкіру зони навколо очей. Не знаю, для чого взагалі такий тип колючого гліттеру випускати. Три матових: Velvet - транзитний світлий нюдовий відтінок, який затеплий мені для моно-використання, а ще мав найбільш суху текстуру; Dusk - теплий коричнево-помаранчевий, має дуже кремову формулу. З червонуватим підтоном - рефіл Mode, який має посередню та доволі ніжну формулу, але не надто кремову як Velvet. З ніжних кремово-пудрових шиммерів дана палетка може похизуватись відтінком Haus (віддає також в теплу жовтувату гаму) та розкішний Lavish - коричнево-мідний. Рефіл Jolie має темний шоколадний відтінок з вкрапленням легких блискіток.

Зараз у мене зʼявилось враження, наче я розкопую архів та шукаю, які фото пра-прабабці у мене зберіглись. Але тут інша історія - я відносно недавно зрозуміла, що хочу якомога більше зробити образів одною палеткою, все зафіксувати на фото і написати розгорнутий відгук про кожен відтінок. А колись я більше робила естетичних фоток на сонці, тицяла в рефіли, зробила один-два мейки і вирішувала майбутню долю продуктів. Хоча ні, я ще завжди робила свотчі та одразу оцінювала тестури. Але ж по факту, не всі формули, якими круто робити свотчі - будуть легкі в роботі на повіці :)

Відтінок Need власне нагадує мені ось цей бажаний колір, який імітує вологий ефект. В його основі - доволі теплий підтон нюдового з мідним, а сяяння переливається від місячного до ледь-зеленого з блакитним. Власне цей відлив і надає йому цієї "вологості". Формула типова для шиммерів Colourpop - ніжна та кремово-пудрова.

І ось так, побавившись нею кілька раз, я її відклала на полицю роздумів. Робити нюдовий чи вечірній виразний макіяж в коричневих відтінках дуже легко, адже формули дозволяють без зусиль витиснути максимум фарби. Вони насичені, а декотрі навіть маслянисті. Та чи потрібна була мені ціла нова палетка, ще й без дзеркала (до речі), коли в мене багато було аналогів. Порівнявши її із рефілами BH Cosmetics i Anastasia Beverly Hills Soft Glam та знайшовши схожість відтінків я все ж вирішила попрощатись із нею та шукати щось більш цікаве. В любому випадку, залишились би рефіли Monaco, Excess, Mode i, можливо, Lavish. Такими кольорами я справді рідко користуюсь, а тримати палетку заради 50% вмісту - не дуже хороша ідея. Вона мені затепла і точно не на кожен день. До речі, ще знайшла фото красивого пакування - дуже квіткового та затишного.

Тож, така коротенька розповідь про палетку все ж получилась. Дякую за вашу увагу та бажаю гарної неділі! 🌼🌻🌼