Pilirina 💛💙

Любов з першого вдиху...

Любов з першого вдиху...

Біографія аромату

Rosendo Mateu Nº 5 - парфум унісекс. Парфумери називають простіше - М5. 🤷‍♀️

Рік випуску - 2017

Парфумер - Rosendo Mateu, іспанський автор найвидатніших парфумерних творінь для: Carolina Herrera, Dahab, Nina Ricci, Paco Rabanne і навіть бюджетних Antonio Banderas та Zara. У 2014 створив власну колекцією.

Піраміда:

✔️Верхні ноти: Екзотичні квіти та Спеції;

✔️Середні ноти: Гвоздика та Конвалія;

✔️Базові ноти: Амбра, Ваніль та Мускус.

У мене холодна шкіра, тому аромати частіше одразу йдуть у базові ноти та швидко злітають. Достатньо важко знайти аромат, який тримався б на мені добу, шлейфив на кілометр та грав на шкірі дорогими нотками.

Останніх років 10 улюбленим був Chanel Allure Sensuelle, доки не видозмінили його формулу та концентрацію. Зараз вишукую його олдскульну варіацію, бо нова на мені кислить.

💣 Rosendo Mateu Nº 5 - найсексуальніше поєднання спецій, амбри та квіткових нот.

Ольфакторні враження. Якщо порівняти з іншими, відомими парфумами, то це виглядатиме приблизно так:

В масляну, жирну троянду Chanel Allure Sensuelle домішали трішки шафранових крапель Marc-Antoine Barrois Ganymede, у самому кінці додали ніжну шкіру Tom Ford Ombre Leather (2018 року випуску) та припилили цей весь ароматний мікс ванільними краплями Angels' Share.

Якщо ви обожнюєте композицію Joe Cocker "You can leave your hat on" аромат точно ваш, бо він передає характер композиціі Rosendo Mateu Nº 5. Звичайно, це жарт, але між ними дійсно є щось спільне.

Направлення. Стилістика, звучання, гучність, щільність аромату для мене у стилі Ganymede +Chanel Allure Sensuelle у парфумованій воді до трансформаціі.

Стійкість. До доби шлейфить, переливається, грає на шкірі. Шлейф довгий, хвостатий та благородний. Один пшик заповнює квартиру.

Флакон. Якісне скло, металічна табличка з написом назви та номеру аромату. Максимально простий, лаконічний, стильний дизайн, як у всіх селективах.

👉Здивувалася, коли знайшла міньки-пробники на Make Up, які у мілілітрах коштують дешевше тут, ніж у відливантах на розпиві. Для ознайомлення з його стійкістю цього формату вистачить надовго. Рекомендую спробувати, щоб зрозуміти селективну нішу.

З цією "п'ятірочкою" у нас буде дуже довга п'янка любов. Дозамовила відливант, бо мій закінчився, а ціна на повний флакон злетіла до небес.

Розкішний і сексуальний. На цій фразі можна було закінчити пост, не починаючи його писати.

Просто вдихніть його...