Ольга Бабич

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo

На Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo (Корея) мене "підсадила" колега по роботі. Вона мені подарувала сашетку та у всіх фарбах розповіла про переваги цього шампуню. Я спробувала і дійсно виявилося, що колега не перебільшила.

Тож, як тільки побачила акцію на Мейкапі зі знижкою на цей шампунь, то придбала без роздумів.

В описі сказано, що цей шампунь відноситься до професійних. Він відновлює, зміцнює, очищує та бореться із випадінням. Виробник заявляє, що до складу засобу входить ціла низка цілющих трав: сибірська хризантема, тростинний аїр, гледичія.

По-перше у цього засобу дуже стильна пляшечка. Вона переливається, ніби напівдрагоцінний камінь котяче око. По-друге, шампунь легко видушувати із пляшечки: можна налити у долоню рівно стільки, скільки потрібно.

Засіб має такий бурштиновий колір. Єдине, трохи своєрідний запах для мене, що трохи нагадує дьогтярне мило, але не скажу, що це щось неприємне.

Піниться добре. Легко змивається.

І головне результат. Волосся після нього добре очищене, слухняне, м'яке та блискуче. Укладати утюжком набагато легше.

Тому однозначно рекомендую спробувати.