wowmom

Дійсно класна фарба для фарбування брів в домашніх умовах

Дійсно класна фарба для фарбування брів в домашніх умовах

Привіт, красуні!

Ось уже мабудь років 7-8, я кожні три тижні фарбую собі брови. Важко уявити, скільки за цей час я перепробувала різних фарб: від супер-дешевих до крутих професійних. Ба більше, я працюю з клієнтами, як майстер-бровіст, і в своїй роботі, я використовую фарбники від 5 різних брендів (Zola, Elan, Levissime, Okis, Permanent Lash and Brow).

Але інколи, коли мені лінь наводити собі красу в салоні, я для себе використовую фарбу для брів від Syoss. Вона в мене лежить вдома "на всяк випадок", і багато разів виручала, коли терміново треба було привести брови в порядок.

Дійсно класна фарба для фарбування брів в домашніх умовах

Отже...

Я хоч і блондинка, але мені подобається, коли брови темніші за колір мого волосся, тому для себе я обрала віддінок 4-1 Темно-каштановий.

Він не занадто темний, і ніколи з "чорними" бровами після фарбування, я не була.

Насправді, у цієї фарби дійсно дуже вдалий віддінок.

В комплекті є все необхідне для фарбування: фарбник, окисник, паличка для нанесення, і навіть зручна виємка, в якій треба замішувати фарбу.

Єдине, чого не вистачає, так це тоненького скошеного пензля, щоб чітко промальовувати форму. От пензлик обов'язково треба докупити окремо.

Фарбник і окисник змішуються у пропрції 1:1.

Готовий складник трохи рідкуватий за консистенцією, але наносити його зручно, і малювати чітку форму досить легко.

Час витримки - 15 хвилин, і за цей час, інколи виникає невеличке печіння, проте алергії або почервоніння, жодного разу фарба не спровокувала.

Шкіру вона промальовує мінімально, і це змивається буквально після першого вмивання, але волоски фарба дійсно добре профарбовує.

Віддінок холодний, без рижини, і з часом він виглядає ще натуральніше, боо інтенсивність кольору поступово стає меншою.

Тримається фарба нормально 2 тижні точно, на третій тиждень, вже хочеться оновити колір, але фраховуючи те, що у тюбику аж 10 мл, вистачить її для домашнього використання дууууже надовго.

Тож, підводячи підсумки, хочеться сказати, що Syoss Brow Tint - дійсно класний набір для оформлення брів, з гарним віддінком і адекватною стійкістю.

Дякую за увагу.