Ксенія 💫

Прозорий гель для брів. Які "за" та "проти" я відзначила для себе.

Прозорий гель для брів. Які "за" та "проти" я відзначила для себе.

Вітаю усіх💐!

Про брови можу говорити довго і нудно 😁, бо на цьому з'їла собаку 🙈. Так як татуаж і новомодні техніки і поки я не бачу на своєму обличчі, то малюю і створюю форму сама.

Що в цьому мені допомагає? Відтінок роблю завдяки олівцям https://club.makeup.com.ua/post/19858/ та додаю фіксацію. Сьогодні про продукт другого етапу - прозорий гель для брів від Eveline Cosmetics Brow & Go Fixing Eyebrow.

Це універсальний засіб, який призначений для укладки та фіксації брів. Виробник обіцяє нам природній натуральний ефект, щільну фіксацію, а також, доглядову функцію. Без комочків.

Засіб має 6 мл об'єму (багатенько насправді, мені вистачило досить надовго).

Текстура гелева, трошки липкувата. Як на мене він не загустий, середньої щільності, не extra.

Гарне пакування : прозора пластикова туба с маленькою щіточкою. Дизайн справді милий і гарний, але нажаль, не довготривалий як і у цього пламперу https://club.makeup.com.ua/post/19971/.

І ось вже перший мінус - досить швидко (буквально декілька спроб занурити щіточку досить, щоб був неохайний вигляд) гель мутніє.

Що стосується щіточки : через те що щітинки розташовані щільно доволі, засобу набирається забагато. І якщо не знімати надлишки, на бровах лежить досить неохайно. Через це майже не прочісує волоски.

Сама щіточка маленька, мені зручна.

Мої брови досить м'які та піддатліві,не густі від слова зовсім. Викладати там особливо нІчого😁 Люблю їх оформлювати, трошки підіймаючи наверх.

Далі покажу як працює гель - брови просто з олівцем та після фіксації гелем від Eveline.

Нагадую, що не забуваємо зняти зайвий продукт з щіточки перед тим як наносити.

Ще - це не той продукт, який можна використовувати в закритими очима. Тут не потрібно різких швидких рухів на тяп-ляп. Краще нанести, вкласти бровки як вам бажається, зачекати. А потім, якщо треба, повторити. Мені достатньо одного разу для гарної #фіксації.

Свої брови (м'які) я викладую без проблем, а от у моєї подруги досить густі та жорсткі - то ефекту "щоб стояли" вона так і не змогла отримати. Тому, роблю висновок - не для усіх.

Також, якщо у вас є ділянка на бровах, де відсутні волоски, і ви профарбуєте її олівчиком чи тінями для брів, то цей гель може з'їдати частково продукт, нанесений до.

Кажу саме про ділянку шкіри. Самі ж продукти так, він не розмазує і не розчиняє.

Що стосується прямої функції - фіксація.

Фіксація шикарна! Принаймні мене задовольняє на всі 💯. Для не слухняних волосків буде слабкуватим. Так він тримає, але не залізно.

Після фіксації відсутній будь-який наліт, гель як був прозорим, таким і лишається. Але з'являється начебто вологий ефект на бровах, тобто хто полюбляє #пудрові брови, забудьте.

Після фіксації відсутній будь-який наліт, гель як був прозорим, таким і лишається. Але з'являється начебто вологий ефект на бровах, тобто хто полюбляє "пудрові брови, забудьте.

Дякую, що завітали.Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨