YuliHrytskoff

Космічний абстракціонізм 🖤

Космічний абстракціонізм 🖤

На вихідних видалося трішки вільного часу, а з моменту попередньо зробленого манікюру пройшло вже три тижні, тому вирішила оновити нігтики)

Процедуру гігієнічного манікюру пропускаємо, там все стандартно, і переходимо відразу до покриття та дизайну нігтів.

Підготовлені до декоративного покриття нігті ретельно обезжирюємо, наносимо праймер та даємо йому хвилинку просохнути на повітрі. Наносимо базу з вирівнюванням та просушуємо в лампі. Приступаємо до покриття нігтів гель-лаком. На всі нігті наносимо гель-лак обраного кольору, тоненьким пензликом, змоченим у гель-лак, промальовуємо біля кутикули та бокових валиків. Просушуємо. Повторюємо другий шар гель-лаку та також ретельно просушуємо.

Далі – дизайн. Переносимо обраний малюнок з пластини для стемпінгу на нігті середнього та безіменного пальців (липкий шар я попередньо не знімаю), витираємо зайвий лак зі шкіри та покриваємо всі нігті топом. Просушуємо. Чекаємо хвилинку та знімаємо дисперсійний шар (одразу після лампи, поки нігті ще теплі, знімати липкий шар не можна, щоб не нейтралізувати блиск топу). За бажанням, на кутикулу наносимо олійку, злегка втираючи її у шкіру.

На цьому все – манікюр завершено)

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Tertio у відтінку №054.

6. Пластина для стемпінгу Beauty Bigbang №XL-023.

7. Лак для стемпінгу Konad Small Nail у відтінку №KD03 - Silver.

Космічний абстракціонізм 🖤