AgnetLacquer

Еволюція мого манікюру собі

Еволюція мого манікюру собі

Побачила тренд на цьому сайті про еволюцію вподобань та навичок. Та вирішила адаптувати його під себе. Бо роблю сама собі манікюр з 2022 року і по цей день звичайними лаками. Та за цей час багато є про що розповісти.

З початком повномасштабної в мене було гелеве покриття на нігтях. Ми евакуювалися тоді в інше місто, було не до манікюру, тим паче шукати іншого майстра. Задача була просто найти когось, хто зніме те покриття. Тож я зняла гель на початку березня, ходила з дуже тонкими нігтями котрі боліли.

Було прийнято рішення покривати прозорим лаком, а згодом знов хотілося носити покриття. Та майстра не хотіла шукати і вирішила спробувати робити манікюр собі. Зупинилась на звичайному лаку, щоб ніготь не травмувати. І ось що з цього вийшло.

На прикінці березня почавя новий період мого життя під назвою "манікюр собі" Я тоді щось шукала гарні лаки і спробувала лак від Komilfo. Він тоді мені не сподобався бо лягав погано, я бісилася що нічого не виходить та хотіла все кинути. Та інтерес всеодно зростав і я хотіла бути незалежною від когось.

Влітку хотілося вже більше експерементів та яскравих кольорів. За цей період я більше навчилась покривати ніготь лаком та намагалось зрозуміти як його наблизити до гелевого (та зараз я сміюся з того, бо воно ніколи не буде як гелеве, це інше покриття зі своїм шармом, і мені здається що виглядає навіть гарніше за гель)

Знайшла тоді гарний швидкосохнучий топ, який перевернув мій погляд в манікюрі звичайним лаком. І я досі його використовію, бо це мій маст хев.

Восени завжди хочеться щось більш спокійне та зігріваюче. Тож дизайнів вже було меньше і більше однотону. Та до того я вже непогано набила руку і манікюр хоч став більше схожий на салонний. Хоча багато ще над чим треба працювати.

Взимку я вирішила один раз сходити на гель лак до майстра, бо потрібне було міцне покриття на місяць. Та навіть одне відвідування вплинуло на ніготь. Він став більш тонким та ламким. Я вирішила просто зростити ніготь повністю і не покривати його. Тож 3 місяці я ходила без покриття. А ніготь виглядав після зняття ось так.

Навесні 2023 я вирішила знов повернутися до покриття звичайним лаком самій собі. Період відпочинку від покриття послугував як перезавантаження. І я, напевно, ніколи не повернусь до гелю. Я навчилась краще покривати ніготь, зрозуміла більше як лак себе повидить, і яким користуватись краще. В сердені літа я взагалі відкрила свій YouTube канал з манікюру звичайним лаком і це досі перевертає мій світ. Тож це моє хоббі, захоплення, антістрес. Та гордість за себе, що я можу і можу навіть більше.