Max Factor Colour Elixir Moisture Lipstick у відтінку 105
Хочеться звичайно писати схвальні відгуки, радіти разом вдалими покупками в клубі, але все ж поділюсь враженнями про продукт, який мені не сподобався.
Схопила я цю помаду на касі за дуууже вигідною ціною, тестера на такий відтінок не було, тож вирішила взяти на осліп.
105- кораловий з рожевими блискітками, нажаль виявився максимально не підходящим для мене відтінком, думаю, для слов'янської зовнішності це доволі складний колір, принаймі я незмогла ніяк його приноровити.
Можливо на дуже смуглих дівчатах буде виглядати гарно, але це тільки мої припущення)
Блискітки тут доволі насичені, створюється відчуття сатинового сяйва, на губах вони не відчуваються.
Текстура кремова, губи не зволожує, але й не скажу, що сушить, стійкість посередня.
Упаковка специфічна, я би навіть сказала, що старомодна, в деяких місцях флакончик уже обдерся, а клей від різних наліпок так і не змогла здерти))
Висновок. Це доволі посередня помада, із застарілою формулою і жахливим відтінком і на даний момент я вже встигла її позбутись, на щастя купила досить дешево.)
Коментарі (0)