Поскандалимо?👠
Що я почула у Jean Paul Gaultier Scandal?
Обожнюю цей аромат, просто +20 до жіночності.
Літом в одному боксику з іншого сайту отримала такий пробник з дуже інтригуючою назвою – Scandal. Ну а скандалити це не моє, тому очікувала що аромат розкриється різкими нотами, як крики, інтриги та подробиці, що випливають.🤫
Але при першому нанесенні це був не стійкий квітково-солодкий аромат, нічого особливо. Тому відклала цей пробник, щоб аромат, як і справжній скандал настоявся, набрав обертів та назбирав емоцій.
І тоді він як Розкрився, і це однозначна любов. Виявилось, що аромат дуже жіночний, подекуди ніжний, але привертає увагу.
Стійкість у нього дуже хороша, пів дня точно протримається.
З початку аромат відкривається терпкістю, яка взята від червоного апельсина, але вже за мить, на шкірі аромат стає солодким, і нагадує мені сунички, швидше за все це поєднання гарденії з медом. Аромат довший час тримається, наче солодка рожева аура, але пізніше він стає ніжнішим та йде вже шлейфом, згадку про суницю я чую весь час, просто міняється інтенсивність звучання, солодкість стає пудровою та з'являється при різкіших рухах. А до кінця яскрвіше чути мед, але зовсім не нав'язливо, адже відлуння пачулі робить його цікавим, надає йому нотки деревини.
Як мене це сексуальний, солодкий, але не млосний аромат. Його достатньо лише трохи нанести і стійкість буде на весь вечір.
І чи чую я тут скандал? Ох, я чую тут інтриги, солодкі, наче мед, посмішки, що ховають за собою багато цікавого.
Ноти, вказані на сайті:
Тип аромату: квіткові, шипрові
Початкова нота: Гарденія, Червоний апельсин
Нота серця: Мед
Кінцева нота: Пачулі
І нагадую, що аромати дуже суб'єктивна штука. Після написання цього відгуку зайшла пошукати парфум на сайті та глянула коментарі, і мої "сунички" всім чуються по різному) Тому сподіваюсь, що на сайті знову з'явиться пробник, бо сам аромат досить дорогий, а купляти за дорого "кота в мішку" нікому не хочеться.😉
Дякую за увагу.🩷
Коментарі (0)