your_doc_mary

Це СКАНДАЛ

Це СКАНДАЛ
Це СКАНДАЛ

Прем’єра аромату: 2017
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, шипрові
Початкова нота: Гарденія, Червоний апельсин
Нота серця: Мед
Кінцева нота: Пачулі

✨Опис мейкап. І ще додаю розширений✨

Чудова провокаційна парфумована вода Scandal французького бренда Jean Paul Gaultier створена для дівчат, яким подобається зухвалий, сміливий образ, що запам'ятовується. Гарномий флакон цього нішового аромату містить бурю емоцій, доповнених солодкістю, що полонить. Такі яскраві парфуми ідеально підійдуть тим, у кого у свідомості панує абсолютна свобода, сильні емоції, уміння захоплювати і підкорювати чоловіків.

Початкова нота цього квітково-шипрового аромату наповнена гарним звучанням оригінального дуету гарденії і червоного апельсина. У «серці» панує солодке, тягуче, обволікаюче соло меду, а стійкий шлейф

✨Моє враження :

Купляючи цей аромат я не очікувала нічого. Здавалося,що окрім назви там нічого немає. Помилочка,Марин.

Відразу скажу,що не любителям солодких,мабуть,не зайде.

Один пшик мене огорнув медовими квітами,і я сиділа так хвилин пʼять. Дала послухати хлопцю,і він сказав,що цікавий. Хоча,зазвичай,він рівний до моіх парфумів,а більшість взагалі не подобається,коли ми ходимо тестити. Це вже добрий знак.

Аромат гарно впишеться в цей зимовий морозний період. Він огортає медом всіх навкруги,і не виглядає тривіально на фоні всього міста в лост чері (хоча я б там пару би спробувала).

Для весни,думаю,буде гарно. Для літа важко.

Флакон цікавий 🤭

Думаю над повною версією 😌