Рідкі тіні від Eveline: любов чи розчарування? 💔
Я знаходжуся у постійному пошуку хороших матових рідких тіней, які нанесла і побігла. До чого привели мої пошуки цього разу?
Довго придивлялася до цих тіней, мала надію, що от вони точно замінять для мене білоруські тіні, які зі зрозумілих причин я більше не купляю.
Ісходні данні: маю на диво жирні повіки. Як так трапилося, що це єдине не сухе місце на моєму тілі, я не розумію. Та маємо те, що маємо. Сухі тіні я без бази взагалі не можу носити, а от з рідкими тінями все краще.
Моєю величезною любов'ю були тіні він Нікс, та їх зняли. Потім були білоруські, які можна було розтерти пальцями і все, красота.
І от тепер я в пошуках справжнього скарбу.
Там всього три кольори в лінійці, 01 та 03 - матові, 02 - сяючі. В мене тільки матові
01 - ніжний рожевий, на повіках майже без кольору, свої повіки тільки краще
03 - коричневий нюдовий колір, трохи затемняє повіки.
Тіні засихають не дуже швидко, можна розтушувати. Та їм потрібно дати час висохнути, бо можуть одразу скататися в складці
На початку нанесення виглядають досить непогано, для любителів нюдового макіяжу на кожен день - підійдуть.
Перші пару годин носяться нормально, та потім починають скатуватися. Нажаль, довго вони не протрималися.
Та на нормальних повіках, скоріш за все, будуть носитися нормально
Мій тест-драйв цих тіней через 6 годин тут https://club.makeup.com.ua/looks/20906/
Коментарі (0)