Чистикова Дарья

База Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Eraser

База Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Eraser

Тиждень тестувала цю основу під макіяж від Maybelline, хочу поділитися своїми враженнями.

Дизайн упаковки стильний та лаконічний. Об'єм маленький 22 мл. Срок придатності після відкриття 12 місяців. Але є підозри що із-за малого об'єму її вистачить всього на місяць. Дозатор вузький, використовувати та контролювати порцію легко.

Аромат силіконовий, але при нанесенні явно не відчувається. Консистенція густа та щільна.

Текстура дуже м'яка, шовковиста. Засіб легко розподіляється по шкірі, роблячи її неймовірно гладкою та оксамитовою, дуже приємною на дотик. Щодо "невидимих пор" ефекту чи різниці з нею або без я особо не помітила. Відтінку ніякого не має, тому ніяк не впливає на тон шкіри. Витрата виявилась економічною, основи потрібно буквально горошину на все обличчя.

Я наношу тонким шаром, але перед використанням зволожую шкіру. У місці нанесення шкіру матує,  під тональним кремом (доречі Fit Me від Maybelline, писала про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/15939/) шкіра жирніє набагато менше, ніж без цієї основи і стійкість стає значно вище. Користувалася щоденно, за умови гарного та регулярного декаміяжу забитих пор не помітила, як і інших негативних наслідків потипу почервонінь, свербіжу, лущення тощо.

Продовжу користуватися точно, не щоденно, а лише у випадках необхідності подовження стійкості тону 👌 Але до мінусів все одно зазначу замалий об'єм.

Дякую ❤