Mandarinka

Мій найдорожчий і такий омріяний Lancome ❣️

Мій найдорожчий і такий омріяний Lancome ❣️

Вперше отримала цей парфум в якості пробника від мейкапу за якесь дуже велике замовлення. І так він мені полюбився: в міру солодкий, стійкий і такий.. дорогий.

Мій найдорожчий і такий омріяний Lancome ❣️

Дуже довго сумнівалась чи купувати, але зрештою попросила собі як подарунок і підгадала так, що під акцію отримала ще і бокс у подарунок, куди входила туш цього ж бренду та ще один міні-флакон цих же парфумів.

До речі вважаючи це дивним ходом, оскільки краще було б зацікавлювати якимось ще іншим ароматом, але як вже є.

Я не дуже вправно описую парфуми, тому вижму той максимум, який можу.

Перше - аромат пробника і повнорозмірних парфумів нічим не відрізняються, вважаю це дуже важливим нюансом, бо трапляється різне, а платити дорого і потім розчаруватись не дуже б хотілось.

Вода відноситься до елітних парфумів.

Я не дуже люблю квіткові аромати, але саме таким його називає виробник. Я більше схиляюсь до солодкий і навіть терпких - саме такий аромат у La Vie Est Belle.

Активно аромат тримається десь 2 години, а потім вже більш точково. Я зазвичай наношу його на волосся, і після того як знову розчесую його, то аромат знову більш активно проявляється.

Більш притаманне даному парфуму інтенсивність аромату, навіть пр великому бажанні тримати його на собі довше, більш ніж один раз я не можу його наносити - він прям ну занадто активно розкривається, а відтак, може бути навіть душним, якщо переборщити.

Дуже рада, що свого часу мейкап мене познайомив з цією знахідкою ❣️